Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck openen 'Yam Thai'

  
Nathalie Meskens en haar echtgenoot Jeroen Van Dyck (o.a. bekend van de telenovelle 'David'), openen hun Thais eetcafé 'Yam Thai' op zaterdag 11 februari 2012.

Nathalie en Jeroen zijn helemaal zot van Thailand en de Thaise keuken. Het is om die reden dat ze nu samen een Thais eetcafé openen waar mensen hún lievelingsgerechten uit Thailand kunnen proeven.
Nathalie en Jeroen zullen niet zelf achter het fornuis staan, dat laten ze over aan een echte Thaise chef. Natuurlijk zullen Nathalie en Jeroen wel vaak aanwezig zijn.

Het pand waar Yam Thai gevestigd is was het vroegere 'Funky Soul Potato', een adresje dat zo'n 15 jaar lang een succesvolle zaak was. De eigenaars beginnen aan nieuwe avonturen en verkochten hun pand aan Nathalie en Jeroen. Deze prachtige locatie op het Zuid is alvast een extra troef voor hun Thais eetcafé. 

Wens je alvast te reserveren? Dat kan op het nummer + 32 471 824275
Yam Thai - thai food caféMensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Geef jouw mening

Nadine Poty
Mijn man en ik gaan al 15 jaar naar Azië waarvan 10 naar Thailand. We zijn met vrienden bij jullie komen eten en het was super lekker! De echte Thaise keuken zoals ginder.
Bezoeker(Leo Wolfs)
dag Nathalie en Jeroen, ik ben een fan van jullie en kom zeker eten van de zomer! Leo Wolfs(Zoersel)
Bezoeker
aan de jonge sympathieke ondernemers, veel succes gewenst

Foto's van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck openen 'Yam Thai'

Deals

Volg ons op Facebook