kiel

Gratis tennisinitiaties Kiel en Linkeroever

Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus 2016 organiseert het district Antwerpen gratis tennisinitiaties in samenwerking met TC VIIde Olympiade en TC Linkeroever. Zowel jong als oud is welkom om deel te nemen. Inschrijven kan nog tot 11 augustus.
 
De gratis tennisinitiaties vinden plaats op het Kiel en Linkeroever. Wie geen eigen racket heeft, kan er een reserveren bij inschrijving. Op het Kiel kan deelnemen vanaf 7 jaar en worden de groepen verdeeld per leeftijdscategorie.meer over:

Vrijetijdsloket Kiel wijst de weg in aanbod cultuur, sport en vrije tijd

Elke eerste dinsdagnamiddag en donderdagavond van de maand is iedereen welkom in het vrijetijdsloket in ontmoetingscentrum Nova op het Kiel. Het vrijetijdsloket laat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met cultuur, en stimuleert hen om nieuwe dingen uit te proberen.Wifi vuilbak aan den Tir

Op het Kielplein, vlakbij shoppingcenter ‘Den Tir’, werd een gratis wifi-hotspot geplaatst om de vuilnisbak in de aandacht te zetten. Zo wil de stad haar inwoners aanmoedigen om afval in de vuilnisbak te gooien.

In totaal staan er in Antwerpen 3 782 vuilnisbakken op drukbezochte plaatsen en in parken. Die worden niet altijd even goed gebruikt. Om het probleem van zwerfvuil aan te kaarten, kreeg de stad van de Ovam een wifi-hotspot ter beschikking die gratis surfen op tablets en smartphones mogelijk maakt.meer over:

Rolstoelbasketbal

Rolstoelbasketbal

Lees meer over Theo De Clercq Cup rolstoelbasketbal

(c) Foto Chanclos / Shutterstock.com
meer over:

Theo De Clercq Cup rolstoelbasketbal

Datum: 
22 september, 2012 - 09:30 - 18:00
Op zaterdag 22 september 2012 nemen zes ploegen uit binnen- en buitenland het tegen elkaar op in de Theo De Clercq Cup rolstoelbasketbal. De competitie wordt georganiseerd door de Antwerp Players, die vorig jaar wonnen. Ze verdedigen hun titel dit jaar tegen onder andere teams uit Duitsland en Nederland.

Plaats: 
Sporthal Kiel, Emiel Vloorsstraat, 2020 Antwerpen
Prijs: 
€2
Rolstoelbasketbal

meer over:

Solidariteit kleurt je wijk: Femke, Mounia & Zohra - Antwerpen-Kiel

Solidariteit kleurt je wijk: Femke, Mounia & Zohra - Antwerpen-Kiel. Drie vriendinnen zetten zich in voor jongeren die het moeilijk hebben, en dat doen ze met hart en ziel, onder andere op het Kiel.

Video: 
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)Kielse Nest krijgt opvolger

Het succesvolle sociaal-artistieke project ‘Nesten op het Kiel’ krijgt een opvolger. Cultureel Onmoetingscentrum Nova, Middelheimmuseum, vzw Recht-Op en Samenlevingsopbouw Antwerpen stad lanceren op het Nestfeest van zondag 6 mei 2012 een nieuwe projectoproep. 

Op een grasveld tussen de blokken van Braem en over Nova in de Schijfstraat, staat sinds vier jaar een groot Nest. Een overblijfsel van een sociaal-artistiek project waarmee kunstenaars Andreas Hetfeld en Suus Baltussen een groot deel van de Kielenaars bereikte. 
meer over:

Stadskantoren

Heb je een Reispas nodig? Is er een kindje geboren? Of heb je vuilniszakken nodig? Als inwoner van de stad Antwerpen kan je voor dit en veel meer documenten en diensten terecht in uw stadskantoor. Uw stadskantoor is de toegangspoort tot alle stedelijke diensten. Het stadskantoor staat open voor alle inwoners van de stad.

Vooraleer u naar het stadskantoor vertrekt, controleert u best eerst voor welke diensten en documenten u er terecht kunt.

meer over:

Stadskantoor Kiel

Rating: 3 op 5 (2 stemmen)
Update: dit stadskantoor werd gesloten ingevolge de recente reorganisatie bij de Stad Antwerpen. 

Antwerpen beschikt voor haar administratieve dienstverlening, naast het districtshuis, over vijf stadskantoren. U kunt hier terecht voor de aanvraag van een aantal persoonlijke documenten.

U kan in het stadskantoor Kiel bepaalde diensten en documenten aanvragen. U controleert best eerst voor welke diensten en documenten u er terecht kunt. 
Categorie: 
Over de stad
Straatnaam & Huisnummer: 
Sint-Bernardsesteenweg 197
2020 Antwerpen
Telefoon: 
+32 3 260 97 30
Fax: 
+32 3 360 97 59
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Openingsuren: 
van 9.00uur tot 15.00uur donderdag ook van 17.00uur tot 19.00uur Tijdens de kerstvakantie en in de maanden juli en augustus is er geen avondopening.
wijk: 
Kiel
3
Rating: 3 op 5 (2 stemmen)
Adres

Sint-Bernardsesteenweg 197
2020 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 260 97 30
Fax: +32 3 360 97 59
Stadskantoor Kiel

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:Gemeenschapscentrum Den Tir is open

Op woensdag 14 december 2011 werd het nieuwe gemeenschapscentrum Den Tir feestelijk geopend. Dit nieuwe gemeenschapscentrum is gevestigd in de Tirstraat 35, 2020 Antwerpen en bestaat uit een buurtsecretariaat en een ontmoetingsruimte. De stad wil met dit nieuwe gemeenschapscentrum burgers de kans geven elkaar te ontmoeten en lokale verenigingen de ruimte aanbieden om activiteiten te organiseren. Gemeenschapscentrum Den Tir past in de doelstelling van de stad om tegen eind 2012 een lokaal netwerk van ontmoetingsruimten in de districten Hoboken en Antwerpen uit te bouwen.


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook