Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad

Zwart Licht op Club Centraal

Zwart Licht op Club Centraal


Akwasi, energieke frontrapper en bliksemschicht Zwart Licht

Zwart Licht blies alle andere acts omver op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad (AEYC) op 20 november. Niet voor niets kreeg deze hiphopgroep onlangs opnieuw een State Award voor Beste Live Act. “We willen onszelf steeds weer overtreffen”, meent frontrapper Akwasi.

AkwasiAkwasi

Akwasi Lees meer over Akwasi, energieke frontrapper en bliksemschicht Zwart Licht


Eigen podium voor urban talent op slotfeest Jongerenhoofdstad

De Urban Talent Stage lokte veel publiek op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad (AEYC) op zondag 20 november in Park Spoor Noord. “Antwerpen moet vooral blijven investeren in jongeren en hun talent”, vindt rapper Dariush.

Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese JongerenhoofdstadUrban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad

Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad Lees meer over Eigen podium voor urban talent op slotfeest Jongerenhoofdstad


Antwerpen sluit jongerenjaar af in stijl

Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011 sloot zondag 20 november af met een groots spektakel in Park Spoor Noord. Na afloop maakte een prachtig vuurwerk definitief een einde aan het slotfeest. Sihame El Kaouakibi, coördinatrice van de dansgroep Let’s Go Urban, was de producent.

Vuurshow op het slotfeest van AEYCVuurshow op het slotfeest van AEYC

Vuurshow op het slotfeest van AEYC Lees meer over Antwerpen sluit jongerenjaar af in stijl


Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad viert slot in Park Spoor Noord

Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011 viert vandaag, zondag 20 november, haar einde met een groot feest. Een jaar lang was Antwerpen de plaats bij uitstek voor jongeren. Het slotfeest biedt een dag vol activiteiten en optredens, speciaal voor jongeren.

Slotfeest AEYC 2011Slotfeest AEYC 2011

Slotfeest AEYC 2011 Lees meer over Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad viert slot in Park Spoor Noord


Plan je evenement met Zappa

Woensdag 7 september organiseert Zappa een workshop evenementplanning voor jongeren in Antwerpen Zuid. Hier leren jongeren hoe ze een evenement in elkaar steken.

Zappa is een Jongerencompetentiecentrum dat inmiddels 2 jaar bestaat en gespecialiseerd is in evenementen. Jongeren uit heel Antwerpen krijgen de kans om events te organiseren met de ondersteuning van Zappa-medewerkers. Ze krijgen een zaal voor 1.000 personen ter beschikking.

Zappa EventsInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook