Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad

Zwart Licht op Club Centraal

Zwart Licht op Club Centraal


Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad

Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad Lees meer over Eigen podium voor urban talent op slotfeest Jongerenhoofdstad


Plan je evenement met Zappa

Woensdag 7 september organiseert Zappa een workshop evenementplanning voor jongeren in Antwerpen Zuid. Hier leren jongeren hoe ze een evenement in elkaar steken.

Zappa is een Jongerencompetentiecentrum dat inmiddels 2 jaar bestaat en gespecialiseerd is in evenementen. Jongeren uit heel Antwerpen krijgen de kans om events te organiseren met de ondersteuning van Zappa-medewerkers. Ze krijgen een zaal voor 1.000 personen ter beschikking.

Zappa EventsZappa Events

Zappa Events Lees meer over Plan je evenement met Zappa


Langspeelfilmdebuut van jonge regisseur Mensah in première

Op 9 september 2011 gaat Genade in première, de eerste film van de jonge regisseur Adams Mensah (20). Genade is een ingewikkeld familiedrama en vertelt het verhaal van Genade, een jongen die na het overlijden van zijn moeder bij zijn tante en neef intrekt.

De tante, die vroeger achteruitgesteld werd door Genades moeder, heeft schrik dat de geschiedenis zich zal herhalen bij haar zoon. Wanneer blijkt dat Genade veel beter presteert op school dan haar zoon

Video: 
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)Wereldkampioenschap skateboarding in Antwerpen

Op 27 en 28 augustus vond in de Lotto Arena in Antwerpen Air Attack plaats, het wereldkampioenschap skateboarding. De tweede dag van Air Attack werd gedomineerd door opmerkelijk veel Braziliaanse riders, die niet alleen spectaculaire skatetricks toonden maar ook het meeste prijzengeld wegkaapten. Eén Belg haalde de finale: Kevin Vu op een derde plaats in de categorie Best trick.

Video: 
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)Groots Antwerps urban en extreme sports festival op komst

Op zondag 11 september vindt in Park Spoor Noord Antwerp Street Kicks plaats, het grootste urban en extreme sports festival in de Benelux. Met dit festival aast Antwerpen op waardering in het urbanwereldje.
Jongeren en opera

Venus en Adonis‘ van John Blow dateert uit de 17de eeuw en is de enige opera van deze Britse componist. Nu wordt het op de planken gebracht door een aantal enthousiaste jongeren. Onder leiding van artistiek wonderkind Nicolas Achten geven jonge muzikanten, zangers en dansers uit heel Europa het stuk een nieuwe wending.

Video: 
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)Sue Me Charlie op weg naar fulltime muziekcarrière

Linkerwoofer mocht op 12 en 13 augustus naast grote namen, zoals de Jeugd van Tegenwoordig en The Van Jets, ook aanstormend talent Sue Me Charlie ontvangen op de Boeienweide. De driekoppige band van Charlotte Schellen, Michaël De Coster en Sam Huysmans gaf ondanks het slechte weer een stevige show.

Sue Me CharlieSue Me Charlie

Sue Me Charlie Lees meer over Sue Me Charlie op weg naar fulltime muziekcarrière


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook