aeyc

Zwart Licht op Club Centraal

Zwart Licht op Club Centraal


Feestelijk einde voor Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad

Met een groot feest sloot Antwerpen op 20 november een jaar af waarin het de Europese Jongerenhoofdstad was. Live muziek, stand-upcomedy en animatie voor de jongsten in combinatie met een aangenaam herfstzonnetje zorgden voor een leuke namiddag. Maar hoe moet het nu verder?
Video: 
0Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad

Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad Lees meer over Eigen podium voor urban talent op slotfeest Jongerenhoofdstad


"Hopelijk eindigt het jongerenjaar niet definitief met dit slotfeest."

De givers van scouts 1-25 Sint-Jacob uit Antwerpen bezochten ook het slotfeest in Park Spoor Noord. Amber (15) is enthousiast over de afsluiter van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011, maar zij en haar scoutsvrienden zijn wel kritisch over het afgelopen feestjaar.

scouts 1-25 Sint-Jacobscouts 1-25 Sint-Jacob

scouts 1-25 Sint-Jacob


Lies Lefever: 'Comedy, dat was het groot lot'

Lies Lefever is een meisje van plezier, ze werkt vaak ’s avonds en in het zwart. Het had één van haar eigen grappen kunnen zijn, want met een guitige lach en een ontwapenende eerlijkheid neemt ze zichzelf nooit te serieus.

Complexloos vertelt ze over zichzelf en haar ‘onnozele liedjes’. Over het loslaten van verzuurde kritieken en schaamteloze nostalgie. “Ik had evengoed een naaicarrière kunnen hebben.”
Jong filmgeweld presenteert 'Nicht'

Op vrijdag 11 november 2011 ging de kortfilm Nicht van Sven Spur in première in Antwerpen. De film gaat over het aanvaarden van homoseksualiteit, opgroeiende jongeren en moeilijkheden die daarbij komen kijken. De kortfilm werd gemaakt door jongeren met steun van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad.
Jongeren in armoede geven sterk signaal over onderwijs en werk

Op de conferentie ‘Onderwijs en werk voor iedereen? Jongeren zien het zo’ gaven Antwerpse en Waalse jongeren in armoede hun kritische kijk op onderwijs en werk. De conferentie ging door in het Antwerpse Zuiderpershuis.

Congres jongeren Recht-OpCongres jongeren Recht-Op

Congres jongeren Recht-Op


Conferentie met jonge Europese reporters in Antwerpen

Op donderdag 27 oktober wordt de aftrap gegeven van de YoungPress.eu conferentie in Antwerpen. Honderd jonge Europese journalisten (in spe) delen tijdens de driedaagse hun mening en visie over media en journalistiek en bouwen aan een netwerk van contacten over heel Europa.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook