aeyc2011

Ontpopt Festival

Datum: 
27 juni, 2012 - 13:00 - 22:00
Op woensdag 27 juni 2012 vindt het Ontpopt Festival plaats in het Openluchttheater Rivierenhof . Dit gratis festival is het resultaat van een samenwerking tussen de stad Antwerpen en het Openluchttheater. 

Plaats: 
Openluchttheater Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
deuren: 13 uur | optredens van 14 uur tot 22 uur

meer over:

Zwart Licht op Club Centraal

Zwart Licht op Club Centraal


Cosmogolem gaat op reis

De Cosmogolem van Ketnet en Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011 (AEYC2011) zet na een heel jaar reizen doorheen de stad Antwerpen,Vlaanderen en Brussel zijn reis verder. Op 20 november nam hij tijdens het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad afscheid van het grote publiek. Op woensdag 21 december bereidden schepen Marc Van Peel en de maker van het beeld Koen Vanmechelen hem voor op zijn vertrek naar de volgende Europese Jongerenhoofdstad, Braga (Portugal).Akwasi, energieke frontrapper en bliksemschicht Zwart Licht

Zwart Licht blies alle andere acts omver op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad (AEYC) op 20 november. Niet voor niets kreeg deze hiphopgroep onlangs opnieuw een State Award voor Beste Live Act. “We willen onszelf steeds weer overtreffen”, meent frontrapper Akwasi.

AkwasiAkwasi

Akwasi Lees meer over Akwasi, energieke frontrapper en bliksemschicht Zwart Licht


Eigen podium voor urban talent op slotfeest Jongerenhoofdstad

De Urban Talent Stage lokte veel publiek op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad (AEYC) op zondag 20 november in Park Spoor Noord. “Antwerpen moet vooral blijven investeren in jongeren en hun talent”, vindt rapper Dariush.

Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese JongerenhoofdstadUrban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad

Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad Lees meer over Eigen podium voor urban talent op slotfeest Jongerenhoofdstad


Antwerpen sluit jongerenjaar af in stijl

Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011 sloot zondag 20 november af met een groots spektakel in Park Spoor Noord. Na afloop maakte een prachtig vuurwerk definitief een einde aan het slotfeest. Sihame El Kaouakibi, coördinatrice van de dansgroep Let’s Go Urban, was de producent.

Vuurshow op het slotfeest van AEYCVuurshow op het slotfeest van AEYC

Vuurshow op het slotfeest van AEYC Lees meer over Antwerpen sluit jongerenjaar af in stijl


Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad viert slot in Park Spoor Noord

Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011 viert vandaag, zondag 20 november, haar einde met een groot feest. Een jaar lang was Antwerpen de plaats bij uitstek voor jongeren. Het slotfeest biedt een dag vol activiteiten en optredens, speciaal voor jongeren.

Slotfeest AEYC 2011Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook