aeyc2011

Ontpopt Festival

Datum: 
27 juni, 2012 - 13:00 - 22:00
Op woensdag 27 juni 2012 vindt het Ontpopt Festival plaats in het Openluchttheater Rivierenhof . Dit gratis festival is het resultaat van een samenwerking tussen de stad Antwerpen en het Openluchttheater. 

Plaats: 
Openluchttheater Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
deuren: 13 uur | optredens van 14 uur tot 22 uur

meer over:

Zwart Licht op Club Centraal

Zwart Licht op Club Centraal


Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad

Urban Stage op het slotfeest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad Lees meer over Eigen podium voor urban talent op slotfeest Jongerenhoofdstad


"Hopelijk eindigt het jongerenjaar niet definitief met dit slotfeest."

De givers van scouts 1-25 Sint-Jacob uit Antwerpen bezochten ook het slotfeest in Park Spoor Noord. Amber (15) is enthousiast over de afsluiter van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011, maar zij en haar scoutsvrienden zijn wel kritisch over het afgelopen feestjaar.

scouts 1-25 Sint-Jacobscouts 1-25 Sint-Jacob

scouts 1-25 Sint-Jacob


Lies Lefever: 'Comedy, dat was het groot lot'

Lies Lefever is een meisje van plezier, ze werkt vaak ’s avonds en in het zwart. Het had één van haar eigen grappen kunnen zijn, want met een guitige lach en een ontwapenende eerlijkheid neemt ze zichzelf nooit te serieus.

Complexloos vertelt ze over zichzelf en haar ‘onnozele liedjes’. Over het loslaten van verzuurde kritieken en schaamteloze nostalgie. “Ik had evengoed een naaicarrière kunnen hebben.”
Jong filmgeweld presenteert 'Nicht'

Op vrijdag 11 november 2011 ging de kortfilm Nicht van Sven Spur in première in Antwerpen. De film gaat over het aanvaarden van homoseksualiteit, opgroeiende jongeren en moeilijkheden die daarbij komen kijken. De kortfilm werd gemaakt door jongeren met steun van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad.
Urban Art Festival

Datum: 
12 november, 2011 - 13:00 - 23:00
Naar aanleiding van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011, organiseert Samir Bakhat (vzw Rhythm Naturals) in samenwerking met cultuurcentrum Deurne de eerste editie van het Urban Art Festival, een uniek multidisciplinair kunstenfestival met internationale uitstraling. Het wordt een feest boordevol workshops, battles en voorstellingen in de urban art (breakdance, hiphop, house dance, beatbox, rap en graffiti).

Plaats: 
cc Deurne
Prijs: 
€12

meer over:

Jongeren in armoede geven sterk signaal over onderwijs en werk

Op de conferentie ‘Onderwijs en werk voor iedereen? Jongeren zien het zo’ gaven Antwerpse en Waalse jongeren in armoede hun kritische kijk op onderwijs en werk. De conferentie ging door in het Antwerpse Zuiderpershuis.

Congres jongeren Recht-OpCongres jongeren Recht-Op

Congres jongeren Recht-Op


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook