Vrijetijdsloket Kiel wijst de weg in aanbod cultuur, sport en vrije tijd

  
Elke eerste dinsdagnamiddag en donderdagavond van de maand is iedereen welkom in het vrijetijdsloket in ontmoetingscentrum Nova op het Kiel. Het vrijetijdsloket laat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met cultuur, en stimuleert hen om nieuwe dingen uit te proberen.

Een team van vrijwilligers staat telkens klaar om de bezoekers met open armen te ontvangen. Ze overlopen samen het ‘maandmenu’ en geven extra uitleg over de activiteiten. Bezoekers kunnen indien gewenst meteen tickets reserveren. Verder kan men er iets eten en drinken, zijn er kranten en tijdschriften beschikbaar en is het webpunt ook open.

Maandmenu

Het ‘maandmenu’ is een selectie van groepsactiviteiten die door de vrijwilligers wordt gemaakt. Sommige zijn gratis, andere kosten 2 of 4 euro. Begeleid door een vrijwilliger gaan de deelnemers naar een film, concert, theater, expo of sportwedstrijd. De activiteiten vinden plaats in Nova zelf, of elders in Antwerpen.

Praktisch

  • vrijetijdsloket Kiel
  • cultureel ontmoetingscentrum Nova, Schijfstraat 105, 2020 Antwerpen
  • elke eerste dinsdagnamiddag en eerste donderdagavond van de maand
  • eerstvolgende edities: dinsdag 1/3 van 12.30 tot 15.30 uur en donderdag 3/3 van 19.30 tot 20.30 uur. In april op 5/4 en 14/4.
  • meer info op www.nova-kiel.be  
Het vrijetijdsloket is een project van Recht-Op, Samenlevingsopbouw, Buurtsport en cultureel ontmoetingscentrum Nova.Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook