districtshuis

Herinrichting districtshuis Borgerhout van start

Deze week is de herinrichting van het districtshuis van Borgerhout van start gegaan. Op de onderste verdieping van het historische gebouw zullen nieuwe districtsloketten komen. Zo neemt het oude gemeentehuis van Borgerhout opnieuw zijn originele functie in. Dienst burgerlijke stand voortaan op afspraak

Vanaf 17 juni werkt de dienst burgerlijke stand van het district Antwerpen voor een groot aantal producten op afspraak. Een afspraak maken kan op een eenvoudige manier en betekent een kwaliteitsvollere dienstverlening naar de klant.

Bij de burgerlijke stand kan de Antwerpenaar terecht voor uiteenlopende diensten zoals erkenning geboorte, nationaliteitsaanvraag, huwelijk, naamswijziging, adoptie, … Stuk voor stuk ingrijpende gebeurtenissen die een meer persoonlijke aanpak vragen.Deurne Wintert Cultureel Centrum Deurne

Deurne Wintert Cultureel Centrum Deurne


Deurne Wintert

Datum: 
14 december, 2012 - 18:00 - 16 december, 2012 - 21:30


Deurne Wintert! 


Plaats: 
Districtshuis Deurne, Maurice Dequeeckerplein 1
Deurne Wintert Cultureel Centrum Deurne

Districtshuizen en stadskantoren open tijdens verkiezingen

Kiezers die om privé-redenen op de dag van de verkiezingen in het buitenland zijn kunnen tot en met 13 oktober een attest burgemeester aanvragen dat hun afwezigheid bevestigt. Tijdens de werkdagen kan dit elke dag van 9 tot 15 uur en op donderdagavond ook van 17 tot 19 uur in alle districtshuizen en stadskantoren. De kiezer kan hier ook terecht voor volmachtformulieren en duplicaten. 

Parking districtshuis Berchem biedt ruimte voor fietsen en auto's van buurtbewoners


Wie in de buurt van het Berchemse districtshuis woont en zelf niet over een garage beschikt, kan vanaf 1 oktober zijn auto of fiets stallen in de ondergrondse parking van het districtshuis. Er zijn vijf plaatsen voor personenwagens en tien voor fietsen.   


Parkeerruimte op straat is schaars. De buurtparking in Berchem werkt volgens de ‘dubbelgebruik’-formule. Dat wil zeggen dat buurtbewoners buiten de werkuren hun auto’s en fiets in de parking van een onderneming of overheid kunnen parkeren. 

Stadskantoor Kiel

Rating: 3 op 5 (2 stemmen)
Update: dit stadskantoor werd gesloten ingevolge de recente reorganisatie bij de Stad Antwerpen. 

Antwerpen beschikt voor haar administratieve dienstverlening, naast het districtshuis, over vijf stadskantoren. U kunt hier terecht voor de aanvraag van een aantal persoonlijke documenten.

U kan in het stadskantoor Kiel bepaalde diensten en documenten aanvragen. U controleert best eerst voor welke diensten en documenten u er terecht kunt. 
Categorie: 
Over de stad
Straatnaam & Huisnummer: 
Sint-Bernardsesteenweg 197
2020 Antwerpen
Telefoon: 
+32 3 260 97 30
Fax: 
+32 3 360 97 59
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Openingsuren: 
van 9.00uur tot 15.00uur donderdag ook van 17.00uur tot 19.00uur Tijdens de kerstvakantie en in de maanden juli en augustus is er geen avondopening.
wijk: 
Kiel
3
Rating: 3 op 5 (2 stemmen)
Adres

Sint-Bernardsesteenweg 197
2020 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 260 97 30
Fax: +32 3 360 97 59
Stadskantoor Kiel

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook