modemuseum

ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017

MoMu - ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017! Een heel goed jaar voor het MoMu met de tentoonstelling rond Rik Wouters die afsloot in maart en de expo rond Margiela en Hermès die begin van de zomer afklokte op 60.351 bezoekers. Ook de huidige expo rond Olivier Theyskens loopt zeer goed en wordt verlengd to en met 15 april.
Momu_OlivierTheyskens.jpgMomu_OlivierTheyskens.jpg

Momu_OlivierTheyskens.jpgLees meer over ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017


tentoonstelling

tentoonstelling


Expo Rik Wouters in modemuseum antwerpen klokt af op 70.158 bezoekers

De expo 


MoMu X Limited Edition

MoMu X Limited EditionLees meer over LIMITED EDITION X MODEMUSEUM TAPIJT DIRK VAN SAENE


LIMITED EDITION X MODEMUSEUM TAPIJT DIRK VAN SAENE

‘‘Rik Wouters & het huiselijk utopia' is een samenwerking tussen het MoMu – ModeMuseum Provincie Antwerpen en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen naar aanleiding van het 100-jarig overlijden van Rik Wouters in 2016. De huiselijke en intieme taferelen van de schilder Rik Wouters vormen het uitgangspunt van de nieuwe najaarsexpositie in het MoMu, 'Rik Wouters & het huiselijk utopia'.
MoMu X Limited EditionModeMuseum krijgt ruim 4,5 miljoen euro van Stad

Het ModeMuseum van de provincie Antwerpen plant in 2020 een modejaar. Voor Mode 2020: Flemish Masters of Fashion werkt het MoMu samen met de stad Antwerpen om de Antwerpse mode op de internationale toeristische kaart te zetten. Ter voorbereiding van het modejaar wordt het ModeMuseum grondig gerenoveerd en uitgebreid.meer over:

Voorgevel winkel

Voorgevel winkelLees meer over Yohji Yamamoto


Schoenenontwerper Pierre Hardy: "Sneakers zijn altijd zo mainstream"

Naar aanleiding van de tentoonstelling FOOTPRINT organiseerde het Antwerpse modemuseum enkele ontbijtgesprekken. Eén van de gasten was schoenenontwerper Pierre Hardy.
meer over:

Talking Heads, Talking Shoes in Valerie Traan Gallery

Talking Heads, Talking Shoes in Valerie Traan Gallery

Lees meer over Ontbijtgesprekken met iconische ontwerpers van schoenen

Foto: Frederic Uyttenhove
meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook