expositie

tentoonstelling

tentoonstelling


De expo Olivier Theyskens - She walks in beauty in 360°

De expo Olivier Theyskens - She walks in beauty loopt nog op volle toeren in het ModeMuseum Antwerpen tot 15 april, maar ze krijgt nu ook een virtuele première: MoMu, Cousteau en Olivier Theyskens werkten aan een 360° video ervaring waarbij de bezoeker virtueel door de expo wordt geleid, begeleid door de stem van Olivier Theyskens, die zorgt voor een intieme atmosfeer.
Met deze artistieke en technisch hoogstaande productie in samenwerking met Belgische partner Coust
tentoonstellingAl meer dan 12.000 bezoekers voor expo Rik Wouters in het Modemuseum Antwerpen

AL MEER DAN 12.000 BEZOEKERS VOOR EXPO RIK WOUTERS IN MODEMUSEUM ANTWERPEN
De expo ‘Rik Wouters en het huiselijk utopia’ die momenteel in het ModeMuseum provincie Antwerpen loopt, heeft in haar eerste maand reeds 12.511 bezoekers gelokt.MoMu X Limited Edition

MoMu X Limited EditionLees meer over LIMITED EDITION X MODEMUSEUM TAPIJT DIRK VAN SAENE


LIMITED EDITION X MODEMUSEUM TAPIJT DIRK VAN SAENE

‘‘Rik Wouters & het huiselijk utopia' is een samenwerking tussen het MoMu – ModeMuseum Provincie Antwerpen en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen naar aanleiding van het 100-jarig overlijden van Rik Wouters in 2016. De huiselijke en intieme taferelen van de schilder Rik Wouters vormen het uitgangspunt van de nieuwe najaarsexpositie in het MoMu, 'Rik Wouters & het huiselijk utopia'.
MoMu X Limited EditionBarnini geeft jong talent een muur

Zoek je een muur om eigen werk openbaar te maken? Dan is Barnini By Night je ding. Annick Strynckx, eigenares van koffiebar Barnini aan de Vogelenmarkt, organiseert het iedere laatste donderdag van de maand. Vanaf 20.00 uur wordt de expositie geopend, live muziek zorgt voor een bijzonder sfeertje. Iedere jonge kunstenaar kan contact opnemen met Strynckx om foto’s, illustraties of schilderijen tentoon te stellen.

Annick Strynckx stelt jonge kunstenaars in de gelegenheid om te exposeren in BarniniAnnick Strynckx stelt jonge kunstenaars in de gelegenheid om te exposeren in Barnini

Annick Strynckx stelt jonge kunstenaars in de gelegenheid om te exposeren in Barnini Lees meer over Barnini geeft jong talent een muur


Man's Escape from the Melting Pot calles "Society"

Datum: 
18 februari, 2011 - 14:00 - 12 maart, 2011 - 18:00
In de Galerie Ludwig Trossaert, Museumstraat 29B 2000 Antwerpen stelt Marcel Beeckman zijn nieuwe reeks schilderijen tentoon.  Met deze bevestigt en verstevigt Marcel Beeckman zijn poëtisch lyrische visie op de schilderkunst en de wereld. Compromisloos werkt hij verder met emotionele hoogten en laagten, een fundamentele noodzaak die onvermijdelijk is voor deze expressionistische traditie waarin hij zichzelf situeert.
Plaats: 
Galerie Ludwig Trossaert, Museumstraat 29B 2000 Antwerpen
Gratis: 
Ja
Prijs: 
€0
Bijkomende info: 
http://www.galeries.nl/boek.asp?boeknr=1564
Blue eyes

Blue eyes

Blue eyes  Lees meer over Man's Escape from the Melting Pot calles "Society"


Openblikdagen 2010

Datum: 
1 oktober, 2010 - 20:00 - 17 oktober, 2010 - 18:30

Oog'n'Blik Arthouse opent opnieuw zijn deuren!

Op vrijdag 1 oktober 2010 kan u genieten van een muzikaal optreden van Gregory Frateur (Dez Mona) en  Nicolas Rombouts, dat dit uniek cultureel gebeuren zal inleiden.

Plaats: 
Oog'n'Blik Arthouse,Kattestraat 22, 2890 Oppuurs
Gratis: 
Ja

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook