tentoonstelling

ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017

MoMu - ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017! Een heel goed jaar voor het MoMu met de tentoonstelling rond Rik Wouters die afsloot in maart en de expo rond Margiela en Hermès die begin van de zomer afklokte op 60.351 bezoekers. Ook de huidige expo rond Olivier Theyskens loopt zeer goed en wordt verlengd to en met 15 april.
Momu_OlivierTheyskens.jpgMomu_OlivierTheyskens.jpg

Momu_OlivierTheyskens.jpgLees meer over ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017


Stad Antwerpen herdenkt Gilbert van Schoonbeke

In 2019 zal het 500 jaar geleden zijn dat Gilbert van Schoonbeke in Antwerpen werd geboren. Ter gelegenheid daarvan wil de stad een aantal herdenkingsinitiatieven organiseren of ondersteunen. Gilbert van Schoonbeke speelde een zeer belangrijke rol in het Antwerpen van de 16de eeuw, de 'Gouden Eeuw'.tentoonstelling

tentoonstelling


De expo Olivier Theyskens - She walks in beauty in 360°

De expo Olivier Theyskens - She walks in beauty loopt nog op volle toeren in het ModeMuseum Antwerpen tot 15 april, maar ze krijgt nu ook een virtuele première: MoMu, Cousteau en Olivier Theyskens werkten aan een 360° video ervaring waarbij de bezoeker virtueel door de expo wordt geleid, begeleid door de stem van Olivier Theyskens, die zorgt voor een intieme atmosfeer.
Met deze artistieke en technisch hoogstaande productie in samenwerking met Belgische partner Coust
tentoonstellingJonge ziekenhuispatiënt fotografeert

Jonge ziekenhuispatiënt fotografeert


Ziekenhuispatiëntjes krijgen eigen tentoonstelling in het Antwerpse FOMU

Antwerpen, 3 maart 2017 - Van 9 tot en met 19 maart stellen twaalf jonge ziekenhuispatiënten hun werken tentoon in het Antwerpse Fotomuseum (FOMU). Samen met fotograaf Nicolas Sonnet ontdekten ze via het initiatief 'Spelen met licht' de wereld van de fotografie, om vervolgens zelf aan de slag te gaan als fotograaf. 'Spelen met licht' sluit aan bij het Braakland-project van het FOMU, een open festival dat de dialoog tussen artiesten en het publiek aanmoedigt.
Jonge ziekenhuispatiënt fotografeertMathias Duhamel - Les deux faces d'un voyage

Datum: 
22 oktober, 2016 - 14:00 - 19 november, 2016 - 18:00
Als autodidact is het niet eenvoudig om Mathias Duhamel in een specifieke artistieke discipline onder te brengen.  Hij is zowel musicus, designer, schilder als performer binnen wat hij “schilderijconcerten” noemt.

Maar het blijkt toch de schilderkunst die hem het dierbaarst is en waar hij een weg heeft weten te vinden om zijn emoties uit te drukken.
Plaats: 
2000 Antwerpen
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
www.galerieludwigtrossaert.com

Expo Etiquette, wat zijn dat voor manieren?

Datum: 
9 november, 2016 - 14:00 - 13 november, 2016 - 16:00

Expo Etiquette is een ludieke expo met reuze groot gezelschapsspel over etiquetteregels van over de hele wereld en van vroeger en nu. Wat zijn de juiste regels om iemand te begroeten? Geef je een hand? Een kus? Drie kussen? Je komt het allemaal te weten in deze tentoonstelling.

Voor de hele familie vanaf 8 jaar

Plaats: 
2000 Antwerpen
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
doe-boekje kost € 2

Kunstenares Zia Smets inspireert in jc Kavka

Vrijdag ging in Antwerpen de expo The Story I Have Is Not A Story van Zia Smets van start. De tentoonstelling heeft als rode draad identiteit en thuis, en de betekenis daarvan. “Met deze expo wil ik mensen inspireren, een statement maken en een discussie starten”, vertelt Smets enthousiast.

Zia Smets in Kavkameer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook