expo

ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017

MoMu - ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017! Een heel goed jaar voor het MoMu met de tentoonstelling rond Rik Wouters die afsloot in maart en de expo rond Margiela en Hermès die begin van de zomer afklokte op 60.351 bezoekers. Ook de huidige expo rond Olivier Theyskens loopt zeer goed en wordt verlengd to en met 15 april.
Momu_OlivierTheyskens.jpgMomu_OlivierTheyskens.jpg

Momu_OlivierTheyskens.jpgLees meer over ModeMuseum Antwerpen kijkt terug op een succesvol jaar met in totaal 104.911 bezoekers in 2017


tentoonstelling

tentoonstelling


De expo Olivier Theyskens - She walks in beauty in 360°

De expo Olivier Theyskens - She walks in beauty loopt nog op volle toeren in het ModeMuseum Antwerpen tot 15 april, maar ze krijgt nu ook een virtuele première: MoMu, Cousteau en Olivier Theyskens werkten aan een 360° video ervaring waarbij de bezoeker virtueel door de expo wordt geleid, begeleid door de stem van Olivier Theyskens, die zorgt voor een intieme atmosfeer.
Met deze artistieke en technisch hoogstaande productie in samenwerking met Belgische partner Coust
tentoonstelling10 jaar FelixArchief met expo, een kijkje achter de schermen en topstukkenbrochure

Op 14 november 2016 is het exact 10 jaar geleden dat de leeszaal van het FelixArchief open ging voor het publiek. Deze verjaardag mag uiteraard niet zomaar voorbij gaan. Zo is er vanaf volgende week een gratis affichetentoonstelling. Wie graag een kijkje achter de schermen neemt, kan meelopen met een archiefbeheerder tijdens een ophaalronde voor de leeszaal.


meer over:

Al meer dan 12.000 bezoekers voor expo Rik Wouters in het Modemuseum Antwerpen

AL MEER DAN 12.000 BEZOEKERS VOOR EXPO RIK WOUTERS IN MODEMUSEUM ANTWERPEN
De expo ‘Rik Wouters en het huiselijk utopia’ die momenteel in het ModeMuseum provincie Antwerpen loopt, heeft in haar eerste maand reeds 12.511 bezoekers gelokt.Expo Etiquette, wat zijn dat voor manieren?

Datum: 
9 november, 2016 - 14:00 - 13 november, 2016 - 16:00

Expo Etiquette is een ludieke expo met reuze groot gezelschapsspel over etiquetteregels van over de hele wereld en van vroeger en nu. Wat zijn de juiste regels om iemand te begroeten? Geef je een hand? Een kus? Drie kussen? Je komt het allemaal te weten in deze tentoonstelling.

Voor de hele familie vanaf 8 jaar

Plaats: 
2000 Antwerpen
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
doe-boekje kost € 2

Kunstenares Zia Smets inspireert in jc Kavka

Vrijdag ging in Antwerpen de expo The Story I Have Is Not A Story van Zia Smets van start. De tentoonstelling heeft als rode draad identiteit en thuis, en de betekenis daarvan. “Met deze expo wil ik mensen inspireren, een statement maken en een discussie starten”, vertelt Smets enthousiast.

Zia Smets in Kavkameer over:

Zia Smets in Kavka

Zia Smets in KavkaLees meer over Kunstenares Zia Smets inspireert in jc Kavka


meer over:

Rommelant

Datum: 
14 november, 2015 - 10:00 - 15 november, 2015 - 10:00
Deze overdekte rommelmarkt is één van de grootste en oudste van België. Met hun 37 jaar ervaring openen ze 6x per jaar hun deuren voor jong en oud. Op zoek naar een unieke LP, kleine meubels of speciale kledij? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op 14 of 15 november 2015. Ze zijn het hele weekend open van 10 tot 17uur. 

Waar kan je ons vinden?

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de rommelant door in de Expo in Antwerpen.
Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.
Plaats: 
2020 Antwerpen, Jan van Rijswijcklaan 191

meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook