Expo Rik Wouters in modemuseum antwerpen klokt af op 70.158 bezoekers

   De expo Rik Wouters en het huiselijk utopia in het ModeMuseum provincie Antwerpen sloot afgelopen zondag af met 70.158 bezoekers.

Kaat Debo, directeur MoMu: "De Rik Wouters expo is een eerste succesvolle samenwerking met het Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en wat ons betreft in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar. De combinatie mode met schone kunsten viel bij onze bezoekers heel erg in de smaak. Tergelijkertijd bevestigen deze cijfers dat Rik Wouters in Vlaanderen nog steeds een absolute publiekslieveling is."

Gedeputeerde Luk Lemmens, Provincie Antwerpen: "Het MoMu blijft uitstekende bezoekerscijfers voorleggen met een absoluut topprogramma. Vanaf 2018 zal het museum haar langverwachte uitbreiding kunnen realiseren, zodat bezoekers binnenkort ook verwend zullen worden met een vaste opstelling van de collectie. Zoals we van MoMu mogen verwachten zal deze collectiepresentatie inspirerend, innovatief en van internationaal niveau zijn."

Het museum is momenteel in ombouw en presenteert op 31 maart 2017 de internationale toptentoonstelling Margiela, de Hermès jaren, een hommage aan de Hermès-collecties van de ontwerper Martin Margiela. Recent verwierf het MoMu ook enkele kleurrijke jurken van de ontwerpster Ann Salens uit de garderobe van Nicole & Hugo. Dat vormt de directe aanleiding voor een expo die vanaf 23 april 2017 in de Galerij van het MoMu te bewonderen zal zijn.Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook