openbaar vervoer

Bewoners en pendelaars kunnen gratis of met korting proeven van verschillende vervoersmiddelen in Antwerpen

Vanaf dinsdag 30 mei kunnen bewoners van de stad Antwerpen en pendelaars uit buurgemeenten gratis of met korting proeven van een heel aantal vervoersmiddelen. Deze tijdelijke actie van Slim naar Antwerpen en vervoersmaatschappij De Lijn laat mensen via gerichte advertenties op sociale media kennismaken met het aanbod in hun buurt.
Taxiclette

Rating: 5 op 5 (1 stem)

Taxiclette is een fietstaxi, die jou en je metgezel in Antwerpen op een charmante manier van a naar b brengt. Behalve in Antwerpen zal ik ook op evenementen en festivals rijden. Op Facebook en Twitter kan je zien waar ik ben en zal zijn.  

Categorie: 
Mobiliteit
Straatnaam & Huisnummer: 
Wittestraat 116
2020 Antwerpen
Telefoon: 
0483 30 30 09
Openingsdagen: 
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
donderdag tot zondag 10u tot 20u en op reservatie.
wijk: 
Kiel
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)
Adres

Wittestraat 116
2020 Antwerpen

Contact

Tel: 0483 30 30 09
Taxicette

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoBusritten tussen Berendrecht-Zandvliet-Lillo en de stad worden niet duurder

Inwoners van Berendrecht, Zandvliet en Lillo kunnen momenteel een busverplaatsing binnen de stad Antwerpen maken tegen hetzelfde tarief als de inwoners van de andere districten. Het stadsbestuur past immers bij als ‘derde betaler’. Vanaf februari 2014 verhoogt De Lijn haar tarief voor lange afstanden, waaronder dus ook de busritten tussen de noorderdistricten en de rest van de stad. De stad heeft nu beslist om die verhoging voor haar rekening te nemen. De stad zal ook het weekendnachtnet van De Lijn blijven ondersteunen.Sint-Michielskerk Antwerpen

Sint-Michielskerk Antwerpen Lees meer over Sint Michielskerk


meer over:

Antwerpse studenten betalen rekening voor besparing bij De Lijn

Campus Groenenborger groeit de komende jaren met duizend extra studenten Industriële Wetenschappen. Momenteel volgen deze studenten nog les op de campussen van de Karel De Grote- en Plantijnhogeschool.

Aanpassen verplicht
Sneller van Deurne naar Linkeroever met openbaar vervoer

De stad Antwerpen wil het openbaar vervoer beter laten doorstromen door de verkeerslichten aan te passen op verschillende stadswegen. Het stadsbestuur keurde de openbare aanbestedingen goed. De werken kosten bijna een half  miljoen euro.Antwerpse studenten raken niet thuis na avondje uit

Momenteel rijden er in Antwerpen nachtbussen op vrijdag en zaterdag en dan enkel om 1.45 uur en om 3.30 uur. Donderdag, traditioneel een uitgaansnacht, kent geen nachtvervoer. Deze situatie treft vooral diegenen die graag feesten en geen rijbewijs hebben: de studenten.
Een dagje zee wordt onbetaalbaar voor jongeren

Treinreizen wordt duurder. Jongeren die een dagje naar zee willen, zullen nu twee maal nadenken vóór ze de trein nemen. De prijzen van enkele tickets bij de NMBS zijn sinds 1 februari 2010 gestegen en de maatschappij schafte enkele reisformules af. Volgens de NMBS zijn hun vrijetijdsformules een alternatief.
Staking De Lijn

Maar liefst 1.100 van de 1.800 tram- en buschauffeurs van De Lijn voeren vandaag mee actie tegen de dalende koopkracht. De staking zal een hele week duren, elke dag is een andere provincie aan de beurt. Het initiatief kreeg de steun van het gemeenschappelijk vakbondsfront.
Parking & bereikbaarheid Sinksenfoor

De Sinksenfoor 2008 vindt dit jaar plaats op de Gedempte Zuiderdokken van Antwerpen. De Zuiderdokken zijn gelegen tussen de Vlaamse en Waalse Kaai. De Sinksenfoor is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer:

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook