opvoeding

Ciné Pistolé - Entre les Murs

Datum: 
11 september, 2011 - 11:00 - 14:00

FRA – 2008 – Met o.a. François Bégaudeau

Plaats: 
2060 Antwerpen
Prijs: 
€2.7
Bijkomende info: 
2,70 € (incl. 0,50 € reserveringskosten) via www.ticketgang.be
Entre les Murs

meer over:

Entre les Murs

Entre les Murs Lees meer over Ciné Pistolé - Entre les Murs


meer over:

Minder gedragsproblemen bij kinderen door Triple P

Tijdens de internationale conferentie ‘Helping Families Change’ maakte de Universiteit Antwerpen de eerste resultaten van drie jaar Triple P bekend. De provincie Antwerpen stapte in 2007 in het Positive Parenting Program om ouders opvoedingsondersteuning te bieden bij gedrags- en emotionele problemen van hun kinderen.
Stad Antwerpen start met opvoedingswinkel

Op maandag 2 juni 2008 opent in de Kerkstraat 159 in Antwerpen een opvoedingswinkel. Met dit initiatief wil het stadsbestuur de nood aan opvoedingsondersteuning kracht bijzetten. De opvoedingswinkel wil ouders en opvoeders ondersteunen door te informeren, een luisterend oor te bieden en te adviseren.  Opvoedingswinkel Antwerpen

Rating: 1 op 5 (1 stem)

De opvoedingswinkel richt zich tot alle ouders, grootouders en anderen die de zorg opnemen voor kinderen van 0 tot 21 jaar. Het wil een plaats zijn waar iedereen alle mogelijke informatie over de opvoeding van kinderen kan opvragen.

De opvoedingswinkel is te bereiken op het nummer 03 236 29 39 of via opvoedingswinkel@stad.antwerpen.be. De openingsuren zijn van 13 tot 17 uur op maandag, woensdag en vrijdag.

Straatnaam & Huisnummer: 
Kerkstraat 159, 2060 Antwerpen
1
Rating: 1 op 5 (1 stem)
Adres

Kerkstraat 159, 2060 Antwerpen

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoOefenschool voor jonge ouders van start

De laatste tijd is er nogal wat te doen omtrent wat kan en niet kan bij de opvoeding van jonge kinderen. Denk maar aan het debat over het al of niet kunnen van 'de pedagogische tik'. Nou ja, ... Maar voor wie het ernstig neemt met die zaken start CAW De Terp in Brasschaat met een "Oefenschool voor ouders van jonge kinderen".Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook