Holebi

Homo Top 100 zorgt al 14 edities voor sfeer

Op zaterdag 11 november vond de veertiende editie van de Homo Top 100 plaats. Dat is een organisatie van Enig Verschil, de Antwerpse jongerenvereniging voor holebi’s en transgenders.meer over:

Kortfilm Sam

Kortfilm Sam: over jeugdige naïviteit, goedbedoelde vooroordelen en een identiteit in evolutiePink Brand of the Year awards & afterparty

Datum: 
2 december, 2015 - 19:00 - 3 december, 2015 - 04:00

Apen.be nodigt jou en 3 vrienden uit voor de Pink Brand of the Year awards! We mogen 100 kaarten weggeven, maar wees er snel bij want op = op!

Plaats: 
Red&Blue, Lange Schipperskapelstraat 11, 2000 Antwerpen
Gratis: 
Ja

meer over:

button Verschil

button Verschil Lees meer over Boekhandel 't verschil


Extravagant feesten in het Felix Pakhuis

Morgen zaterdag kleurt het Felix Pakhuis weer alle kleuren van de regenboog. Harald Ligtvoet, stylist van het evenement, en zijn partner Wim Soete brengen Extravaganza weer naar het Eilandje.

Foto © Evelien Verstraetenmeer over:

Foto © Evelien Verstraeten

Foto © Evelien VerstraetenLees meer over Extravagant feesten in het Felix Pakhuis


meer over:

logo boekhandel 't Verschil

logo boekhandel 't Verschil Lees meer over Boekhandel 't verschil


Antwerp Pride Openingsparty 2012

Datum: 
9 augustus, 2012 - 20:00 - 23:59
Het Roze Huis–çavaria Antwerpen werkt actief mee aan de vijfde editie van Antwerp Pride, het vierdaagse holebi-festival in de stad Antwerpen. Op donderdag vindt de openingsparty plaats op de Draakplaats en in Café Den Draak.
Plaats: 
Antwerpen
Gratis: 
Ja

meer over:

Holebi- en minderhedenorganisaties bespreken homoseksualiteit

Leden uit verschillende organisaties met een migratieachtergrond bespraken op 8 juni in het Atlasgebouw in Antwerpen het taboe ten aanzien van homoseksualiteit bij etnische minderheden. Dat deden ze op uitnodiging van Merhaba, een vereniging voor allochtone holebi’s.
Liefdesverhaal tussen Turkse en Vlaamse homo

Vanaf woensdag 29 februari draait Mixed Kebab in de zalen. De nieuwe film van Guy Lee Thys gaat over Ibrahim, een Turkse jongen die verliefd wordt op de Vlaamse Kevin. Zijn familie heeft echter al een huwelijk geregeld met zijn nichtje in Turkije.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook