campagne

Stad lanceert campagne over maximumgewicht van restafvalzakken

Vandaag start de stad Antwerpen een campagne die bewoners aanspoort om hun afval correct aan te bieden en hun restafvalzakken niet zwaarder te maken dan het maximaal toegelaten gewicht van 7,5 kg. Hiermee toont de stad respect voor de afvalophalers en vraagt ze de bewoners een steentje bij te dragen voor een propere buurt.
 Stad moedigt Antwerpenaars aan om meer te bewegen

De stad Antwerpen rolt dit jaar opnieuw de campagne ’t stad beweegt uit. Daarmee moedigt ze Antwerpenaars aan om meer beweging in te bouwen in hun dagelijkse leven. Regelmatig bewegen is immers een belangrijke gewoonte om gezond door het leven te gaan. Bij de start van de campagne werden vanmorgen in het station Antwerpen-Centraal 1000 appels uitgedeeld aan pendelaars die de roltrap links lieten liggen.
 
Met de campagne ’t stad beweegt wil de stad Antwerpenaars aanzetten om meer te bewegen.Nieuwe campagne reikt de hand aan jonge Holebi's

Wel Jong Niet Hetero‘ en de ‘Holebifoon‘ pakken uit met een nieuwe campagne voor scholieren in het secundair onderwijs. Jongeren kampen steeds vroeger met twijfels over hun seksuele identiteit. Om het onderwerp meer bespreekbaar te maken op scholen worden massaal affiches verspreid.

HolebifoonHolebifoon

Holebifoon Lees meer over Nieuwe campagne reikt de hand aan jonge Holebi's


Stedelijk Deeltijds Kunstonderwijs spot creatief talent

Het Stedelijk Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) van Antwerpen stuurde alle 6 en 8 jarigen in Antwerpen een affiche. Ze moeten deze voor 24 september creatief inkleden. Met de affichecampagne ‘Kunst… Dat Kan ik Ook’ wil men kinderen laten kennis maken met het kunstonderwijs.

KunstonderwijsKunstonderwijs

Kunstonderwijs


Job bij Antwerpse brandweer goed in de markt

In maart 2010 ging een rekruteringscampagne van de Antwerpse brandweer van start. Deze campagne had een groot succes! Er waren namelijk honderden geïnteresseerden. Er waren vacatures voor brandweer of -vrouw en administratief assistent bij het Hulpcentrum 100.Stad zoekt trotse bewoners

Op zondag 4 en zondag 11 oktober 2009 organiseert de stad Antwerpen stadswandelingen in verschillende buurten. Hiervoor is de stad op zoek naar trotse buurtbewoners die hun woning willen openstellen of willen gidsen.De bib. Zo verrassend, zo veelzijdig.

De bibliotheek is al lang geen stoffig gebouw meer met enkel boeken. De bibliotheken verkondigen hun veelzijdig en verrassend aanbod voortaan in een nieuwe huisstijl met bijhorende campagne.

De bib. Zo verrassend, zo veelzijdig.’, met deze baseline vertellen de bibliotheken dat ze meer zijn dan een gebouw waar enkel boeken staan. De bib heeft immers een heel uitgebreid en divers aanbod aan producten en diensten die verder reiken dan de muren van de bibliotheekgebouwen.

Paris Hilton gespot in Antwerpse bibliotheekParis Hilton gespot in Antwerpse bibliotheek

Paris Hilton gespot in Antwerpse bibliotheek

Paris Hilton gespot in Antwerpse bibliotheek.

Lees meer over de campagne van de Antwerpse bibliotheken.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook