vastgoed

10 jaar AG Vespa

AG VESPA bestaat 10 jaar. Dat is gevierd in het voormalige kostuumatelier in de Van Luppenstraat. Het autonome gemeentebedrijf voor vastgoed- en stadsprojecten werd oorspronkelijk in het leven geroepen om gebouwen van de stad te beheren en vooral te kopen en verkopen.Immohuis

Nog geen stemmen

Immohuis is een vastgoedmakelaar in Antwerpen. De eigendommen te koop of te huur zijn terug te vinden op de website van Immohuis op www.immohuis.be.


Categorie: 
Shopping
Straatnaam & Huisnummer: 
Nassaustraat 10
2000 Antwerpen
Telefoon: 
+32 470 35 34 35
Email: 
Openingsuren: 
Op afspraak
wijk: 
Het eilandje
0
Adres

Nassaustraat 10
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 470 35 34 35
Website
meer over:Op zoek naar een handelspand op Grote Markt, Oude Koornmarkt of Suikerrui?

Vanaf 5 augustus 2011 zet de stad, in samenwerking met de provincie Antwerpen, beschikbare handelspanden in de omgeving van de Grote Markt in de kijker. Op de ramen van zo’n panden komen stickers die weergeven hoe het pand zou ingevuld kunnen worden. De Grote Markt, Oude Koornmarkt en de Suikerrui maken deel uit van de strategische horecakern 'Historisch Centrum' .
vastgoedbeurs Realty 2011

Van 24 tot 26 mei vindt de derde editie plaats van Realty in Brussel, de beurs voor vastgoedkenners. Ook Antwerpen neemt dit jaar deel met als thema ‘Stad in de Steigers’. Realty vormt voor de stad een unieke gelegenheid om haar troeven voor te stellen aan een internationaal publiek van vastgoedprofessionals.  
meer over:

Leegstaande en verwaarloosde bedrijfspanden geïnventariseerd door Antwerpen

In opdracht van de Vlaamse overheid moeten alle steden en gemeenten jaarlijks een inventaris opstellen van leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfspanden op hun grondgebied. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal met 20 panden gedaald.

De stad Antwerpen telt bij het begin van 2010 in totaal 174 leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfsruimten. Dat zijn er 20 minder dan vorig jaar. Van deze 174 bedrijfspanden zijn er 45 leegstaand (25,9 %) , 62 verwaarloosd (35,6 %) en 67 leegstaand én verwaarloosd (38,5 %).  Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook