knutselen

Vzw Oogst krijgt subsidie van projectenfonds Duurzame Stad

Het college besliste vandaag dat vzw Oogst een subsidie van 15.000 euro ontvangt van het projectenfonds ‘Duurzame Stad’ voor de verdere uitbouw van hun werking. Bij de vzw kunnen kinderen experimenteren met het kweken en verwerken van voedsel. Schorremorrie

SchorremorrieLees meer over Schorremorrie


Schorremorrie

Datum: 
30 augustus, 2015 - 13:00 - 18:00
Tijdens Schorremorrie sluiten we de zomervakantie spetterend af met meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Springkastelen, trampolines, waterraketten, waterballen, ponyritjes en gocarts zorgen voor een onvergetelijke dag! Je kunt er ook knotsgekke circuskunstjes leren of je uitleven in de knutselworkshops. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.
Plaats: 
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom
Prijs: 
€5
Schorremorrie

Beresterk knutselwerk

Datum: 
18 juli, 2011 - 08:30 - 22 juli, 2011 - 18:00
Voel je het kriebelen bij het zien van allerlei mooie kleurtjes? Werk je ook zo graag met papier-maché, ballonnen, kleurpotloden en wasco's? Leer dan samen met ons hoe je de mooiste beresterke knutselwerkjes maakt! Het wordt zeer fijn, echt iets waar je bij wil zijn!
Plaats: 
Peerdsbos Brasschaat
Prijs: 
€115
Bijkomende info: 
3 - 5 jaar

Kriebeldiertjes

Datum: 
18 juli, 2011 - 08:30 - 22 juli, 2011 - 18:00

Hé, kriebelt er iets aan je oor!? Ik ben het kriebeldiertje, sorry dat ik stoor! Hoezo, je kent me niet? Een vlinder streelt je wang, een spin maakt je bang, een lieveheersbeestje strandt op het puntje van je neus en een krekel tsjierpt nerveus.

We leren over de bloemetjes en de bijtjes en knutselen spinnenwebben en vlinders in elkaar. Achter deze kleine diertjes zit ook een verhaal en na een week ken je ze allemaal!

Plaats: 
Peerdsbos Brasschaat
Prijs: 
€115
Bijkomende info: 
4 - 6 jaar

Kinderdisco

Datum: 
4 juli, 2011 - 08:30 - 8 juli, 2011 - 18:00

Onder begeleiding van onze fantastische dansmonitoren leren jullie, jullie eerste danspasjes.

We swingen de pannen van het dak en springen er op los. Om daarna nog meer pret te beleven gaan we knutselen en gekke spelletjes spelen. Een grote pruik en blinkende broeken, dit is een kamp voor echte swing in ’t velds die houden van plezier!

Plaats: 
Brasschaat
Prijs: 
€127

>PLAY TakeFive

Datum: 
10 oktober, 2010 - 13:00 - 18:00
PLAY TakeFive gaat door op verschillende plaatsen in Antwerpen. Op dit grote buurtfestijn en tevens speelfestival kan je de hele namiddag komen spelen en sporten, genieten van lekkere hapjes, coole muziek beluisteren en nog veel meer!

PLAY vindt dit jaar plaats op vier verschillende plekken: het Stuivenbergplein (Antwerpen-Noord), de GBA-parking (Antwerpen-Kiel), de speeltuin in de Columbiastraat (Antwerpen-Luchtbal) en het Gemeentepark (Merksem).

Plaats: 
Stuivenbergplein (A'pen-Noord), parking GBA (Kiel), speeltuin Columbiastraat (Luchtbal), Gemeentepark (Merksem)
Gratis: 
Ja
PLAY TakeFive foto

PLAY TakeFive foto

PLAY TakeFive foto Lees meer over >PLAY TakeFive


Knutselatelier Handige Handjes Berchem

Op woensdag 14 oktober lanceert de jeugddienst van Berchem een nieuw initiatief. Knutselatelier Handige Handjes gaat dan van start voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Ze kunnen elke woensdag namiddag van 14 tot 16 uur creatief aan de slag op de jeugddienst onder begeleiding van enthousiaste monitoren.

Inschrijven kan bij de jeugddienst door een inschrijvingsformulier in te vullen en een tienbeurtenkaart te kopen voor 5 euro. Deelnemers geven elke week door of ze de week nadien aanwezig zijn.

Info en inschrijvingmeer over:

Inclusieve knutselateliers

Inclusieve knutselateliers

Meer over Inclusieve knutselaterliers
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook