fietspaden

Fietspaden zuidelijke Leien worden geasfalteerd

De stad Antwerpen zal tegen eind augustus 2018 zo’n 3,5 kilometer fietspaden van de zuidelijke Leien heraanleggen in roodbruin asfalt. Deze aanpassing zal het comfort voor fietsers verhogen en ervoor zorgen dat de Leien beter aansluiten op de omliggende fietspaden.
 meer over:

"Wij zijn genoodzaakt om voetgangers omver te rijden want er is geen plek om te fietsen"

Antwerpen aan ‘t Woord lanceert in maart het project “Mijn mobiliteit”. Via een enquête en aansluitend debat krijgt de Antwerpenaar de mogelijkheid om zijn mening te geven over de mobiliteit in de stad.

Fietsen in Antwerpen is niet altijd even gemakkelijk. Momenteel worden er fietspaden aangelegd op de Jan Van Rijswijcklaan. Het ringfietspad wordt ook vernieuwd, maar toch blijven er vele knelpunten in het centrum van de stad.

Video: 
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)Heraanleg fietspad Herentalsebaan

De stad Antwerpen wil het fiets- en voetpad heraanleggen op de Herentalsebaan, tussen de Luitenant Lippenslaan en de Boterlaarbaan. Met de aanleg van dit fietspad zal de stad opnieuw een stap dichter komen bij het behalen van de doelstelling ‘100 km veilige en comfortabele fietspaden in Antwerpen'.

De stad Antwerpen wil gedurende de huidige legislatuur 100 km veilige en comfortabele fietspaden in Antwerpen realiseren, samen met de districten, de provincie en het Vlaamse Gewest.meer over:

Stad Antwerpen ontvangt Europese subsidie voor de aanleg van fietspaden

De stad Antwerpen ontvangt 2,9 miljoen euro subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Het geld wordt gebruikt voor de aanleg van enkele nieuwe fietspaden in de verschillende districten.Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook