Brasserie De MarktRating: 2.9 op 5 (8 stemmen)
 

Brasserie De Markt is gelegen op de Graanmarkt in Antwerpen. De Markt biedt een brasseriekeuken met Vlaamse klassiekers.

In het weekend kan je er ook genieten van een ontbijt, want dan is De Markt open vanaf 08u00.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
brasserie
Openingsdagen: 
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Open van 10u00 - 23u00 zaterdag en zondag van 08u00 - 23u00 Gesloten op maandag
wijk: 
Adres

Graanmarkt 6
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 231 91 91
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Brasserie De Markt

 
Bezoeker
Heel erg slecht in het apretief hapje zat een haar. Het hoofdgerecht zat zoveel olijfolie op dat het niet eetbaar was na een aantal happen ervan hebben gegeten.  De oplossing van hun kant omdat ik er van had gegeten dat ik de helft van de prijs moest betalen wat ik niet heb geaccepteerd een goed restaurant bied zijn excuus aan en haalt het van de rekening maar hier werd zo asociaal en schofterig mee omgegaan! Vanaf de parkeergarage gister tot nu heb ik alleen maar overgegeven en volgens een dokter hier in antwerpen zwaarre buikgriep opgelopen! Ik wil deze brasserie bedanken door het slechte eten me midweekje weg te verpesten en ik zou niemand het hier aanraden om te gaan eten. Uitermate walgelijk dit !
Bezoeker
Ik was hier al enkele malen geweest, voor een snelle lunch en toen had ik zalmsalade, best ok.. Nu waren we met vrienden, gereserveerd om 18 u, vroeg omdat we theater hadden. We bestellen een aperitiefje, cava. Ok we krijgen dit zonder enig hapje of lijfje, maar hier hebben we geen probleem mee. De zaak is vrij leeg op 2 tafels, het is woensdagavond .. We bestellen van de suggestie , bloedworst op 2 wijze, tja de 2 wijze blijken warm en koud te zijn. Dan na 1u20 minuten, we hadden bijnde reservatie gezegd dat we naar theater gingen, kwam het hoofdgerecht, een kip Royal voor mijn vrienden, het was ok, meer niet en een platgekookte pladijs.. Dit was het vieste wat ik ooit op restaurant kreeg.. Het vel en de graten lagen boven op, het was smurrie, plat ..had ik een strootje gekregen .. Zelf ben ik kwaliteitscontroleur, voedingscoach en een goed kok. Dit zet ik mijn ergste vijand niet voor. Ik gaf het terug, geen excuses en ik hoor in de keuken de jonge hulp, een meisje, al lachend zeggen : tja pladijs is plat.. Ik zou leuk schamen.. Nog geen koffie aangeboden.. Niks..blijf hier gewoon weg. Het is walgelijk.

Foto's van Brasserie De Markt

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook