burgemeester

Burgemeester en schepenen antwerpen voor periode 2019-2024

Burgemeester en schepenen antwerpen voor periode 2019-2024

Lees meer over Voorstelling nieuwe bestuursploeg stad Antwerpen

(c) Ana Izamska
Voorstelling nieuwe bestuursploeg stad Antwerpen

Er is een akkoord bereikt rond de samenstelling van de nieuwe bestuursploeg van de stad Antwerpen voor de periode 2019 – 2024. Het college telt 10 leden.
Burgemeester en schepenen antwerpen voor periode 2019-2024Overleg tussen burgemeester Janssens en organisatoren protest hoofddoekenverbod

Vandaag om 13.00 uur ontving burgemeester Patrick Janssens de organisatoren van het protest tegen het hoofddoekenverbod in de Athenea van Antwerpen. De organisatoren vroegen dit gesprek om te bekijken onder welke voorwaarden er nog betoogd kon worden.

Vorige week vrijdag besliste de burgemeester dat na een week van protest aan de schooldeuren de rust voor de scholieren moest terugkeren. Bal van de Burgemeester

Datum: 
19 september, 2009 - 13:00

Bal van de Burgemeester 2010 (Nieuw)

Op zaterdag 19 september vindt het 7de openluchtbal van de burgemeester van Antwerpen plaats op de Scheldekaaien. Sommige zaken blijven vertrouwd: Het burgemeestersbal is er voor “eel Aantwaarpe”, de toegang is gratis voor iedereen, er zal eten en drinken zijn aan zeer betaalbare prijzen en de opbrengst gaat naar een goed doel (standbeeld voor George Van Cauwenbergh).

Plaats: 
Scheldekaaien
Gratis: 
Ja
Prijs: 
€0

Patrick Janssens in ‘t groen

De Antwerpse burgemeester Patrick Janssens heeft in café Celtic Ireland op de Groenplaats Saint Patrick’s Day gevierd.  Hij dronk net als de rasechte Ieren een glaasje Guinness en was in een groen plunje uitgedost.

Patrick Jannssens drinkt een GuinnessAntwerpen zet zich in voor strijd tegen klimaatopwarming

Antwerpen en 160 andere Europese steden ondertekenden het Europees 'Convenant van Burgemeesters'. De meest vooruitziende steden van Europa verenigen zich hierdoor in een netwerk om samen de strijd tegen klimaatopwarming aan te gaan.

De stad Antwerpen is bij de eerste groep Europese steden die het Convenant van Burgemeesters tegen de klimaatverandering ondertekent. Ruim 160 steden uit heel Europa ondertekenen het Burgemeestersconvenant en nog eens ruim 100 hebben te kennen gegeven dat ook te willen doen.
meer over:

'2060' wil hogerop

Op donderdag 22 januari zat de burgemeester van Antwerpen in het Vredescentrum samen met een aantal jongeren uit ‘den 2060’. De jongeren maakten een korte film over verschillende aspecten van de wijk, zowel positief als negatief. Die film geeft de aanzet tot een dialoog over mogelijke verbeteringen van de buurt.

Jongeren uit 2060 in dialoog met de BurgemeesterJongeren uit 2060 in dialoog met de Burgemeester

Jongeren uit 2060 in dialoog met de Burgemeester


Film als communicatieglijmiddel met de stad

Op 22 januari praat de burgemeester van Antwerpen in het Vredescentrum met een aantal Antwerpse jongeren. De avond vormt de start van een dialoog en verkent daarbij het potentieel van het medium film om jongeren met de overheid te doen communiceren.

StampMedia crewStampMedia crew

StampMedia crew


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook