burgemeester

Burgemeester en schepenen antwerpen voor periode 2019-2024

Burgemeester en schepenen antwerpen voor periode 2019-2024

Lees meer over Voorstelling nieuwe bestuursploeg stad Antwerpen

(c) Ana Izamska
Voorstelling nieuwe bestuursploeg stad Antwerpen

Er is een akkoord bereikt rond de samenstelling van de nieuwe bestuursploeg van de stad Antwerpen voor de periode 2019 – 2024. Het college telt 10 leden.
Burgemeester en schepenen antwerpen voor periode 2019-2024Overleg tussen burgemeester Janssens en organisatoren protest hoofddoekenverbod

Vandaag om 13.00 uur ontving burgemeester Patrick Janssens de organisatoren van het protest tegen het hoofddoekenverbod in de Athenea van Antwerpen. De organisatoren vroegen dit gesprek om te bekijken onder welke voorwaarden er nog betoogd kon worden.

Vorige week vrijdag besliste de burgemeester dat na een week van protest aan de schooldeuren de rust voor de scholieren moest terugkeren. Bal van de Burgemeester

Datum: 
19 september, 2009 - 13:00

Bal van de Burgemeester 2010 (Nieuw)

Op zaterdag 19 september vindt het 7de openluchtbal van de burgemeester van Antwerpen plaats op de Scheldekaaien. Sommige zaken blijven vertrouwd: Het burgemeestersbal is er voor “eel Aantwaarpe”, de toegang is gratis voor iedereen, er zal eten en drinken zijn aan zeer betaalbare prijzen en de opbrengst gaat naar een goed doel (standbeeld voor George Van Cauwenbergh).

Plaats: 
Scheldekaaien
Gratis: 
Ja
Prijs: 
€0

'2060' wil hogerop

Op donderdag 22 januari zat de burgemeester van Antwerpen in het Vredescentrum samen met een aantal jongeren uit ‘den 2060’. De jongeren maakten een korte film over verschillende aspecten van de wijk, zowel positief als negatief. Die film geeft de aanzet tot een dialoog over mogelijke verbeteringen van de buurt.
StampMedia crew

StampMedia crew


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook