zwerfvuil

World Clean Up Day: poetsactie & Ecofeest

Datum: 
15 september, 2018 - 15:00 - 20:00
Tijdens Laat Antwerpen Blinken ruimen bewoners samen zwerfvuil op. Stadsmakers organiseert de actie op de Kaaien en de Boeienweide op zaterdag 15 september tijdens World Clean Up Day. De deelnemers worden beloond met een feestje met foodtruck en muziek.

Stadsmakers zorgt tijdens de poetsactie voor poetsmateriaal, grijpers, handschoenen en vuilniszakken.

Plaats: 
Het Steen en Linkeroever
Gratis: 
Ja

Laat Antwerpen Blinken op 15 en 22 september

Tijdens Laat Antwerpen Blinken ruimen bewoners samen zwerfvuil op. Stadsmakers organiseert de actie op de Kaaien en de Boeienweide op zaterdag 15 september tijdens World Clean Up Day. De deelnemers worden beloond met een feestje met foodtruck en muziek. Maar ook daarna zit Stadsmakers niet stil. Op 22 september is iedereen welkom op de Bremweide in Deurne voor een poetsactie met picknick en plogging (een combinatie van joggen en afval opruimen).
Buurtgerichte communicatie in strijd tegen zwerfvuil en sluikstort

In de strijd tegen sluikstort en zwerfvuil lanceert de stad een nieuwe communicatie. Geen stadsbrede communicatiecampagnes, wel gerichte en laagdrempelige communicatie op maat van de wijk.Buurtbewoners geven hun buurt een beurt

Met de actie Buurt aan de Beurt slaan de Antwerpse stadsdiensten, politie, plaatselijke organisaties en bewoners de handen in elkaar om de buurt te verfraaien en o.a. komaf te maken met zwerfvuil.
Deze week trekt Buurt aan de Beurt naar de 'sportstraten' in Hoboken. Elke buurtbewoner kreeg een handig weekoverzicht in de bus met alle activiteiten en een bon voor het afhalen van een gratis veegborstel die zaterdag 11 maart in de Sportstraat kon afgehaald worden.

Video: 
0meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook