smaakmeesters

Sfeervol shoppingweekend in Antwerpen

Het openingsweekend van het culinaire festival ‘Smaakmeesters’, de tweede editie van het Antwerp Fashion Weekend en het allereerste Weekend van de Klant: wie sfeervol wil shoppen, de nieuwste wintermode wil ontdekken en wil proeven van het lekkers dat bijna 100 horeca- en speciaalzaken te bieden hebben, komt op zaterdag 30 september en (winkel)zondag 1 oktober in Antwerpen gegarandeerd aan zijn of haar trekken.

Openingsweekend Smaakmeesters

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober van 12 tot 18 uur geven de bijna 100 horecaondernemers die deelnemen aan ‘Smaakmeesters 2017

100 Antwerpse horeca- en speciaalzaken pakken uit met culinair lekkers tijdens oktobermaand

Unieke proevertjes en kookdemo’s tijdens openingsweekend 30 september en 1 oktober 2017
Logo Smaakmeestersmeer over:

Logo Smaakmeesters

Logo SmaakmeestersLees meer over Smaakmeesters 2017


meer over:

Antwerpse Smaakmeesters laten in de potten kijken op geslaagd culinair openingsweekend

In het kader van Smaakmeesters lieten heel wat Antwerpenaars, bezoekers en toeristen zich dit weekend verrassen door het lekkers van meer dan 65 horecaondernemers. Ter hoogte van hun zaak kwamen de deelnemers in het historisch centrum, op het Eilandje en op het Zuid op straat met proevertjes. Ook de randanimatie met onder meer culinaire demonstraties en workshops op verschillende podia viel dit weekend in de smaak.meer over:

Smaakmeesters 2016

Culinair evenement in oktober breidt uit naar Eilandje en Zuid: meer dan 65 deelnemers

Vijf bekende horecaondernemers scharen zich als ambassadeur achter de tweede editie van het culinaire evenement ‘Smaakmeesters’: Graham Herbert (Cocktails at Nine), Ingrid Neven (Pazzo), Johan Segers (’t Fornuis), Ronald Ferket (De Vagant) en Sepideh Sedaghatnia (Divin by Sepi).meer over:

Winkelzondag op 4 oktober 2015

Zondag 4 oktober 2015 is opnieuw winkelzondag in Antwerpen. Deze keer valt die samen met Sunday Shopday van Comeos. Op de Meir vindt voor de tweede keer een uitzonderlijke modeshow op wielen plaats. Nu zondag wordt bovendien het startschot gegeven voor ‘Smaakmeesters’, een nieuw meerdaags culinair evenement.Smaakmeesters logo

Smaakmeesters logoLees meer over Programma Smaakmeesters


meer over:

Programma Smaakmeesters

Van zondag 4 tot en met vrijdag 16 oktober 2015 organiseert de stad Antwerpen ‘Smaakmeesters’, een nieuw culinair evenement in samenwerking met gepassioneerde horecaondernemers. Gedurende die periode kunnen Antwerpenaars en bezoekers genieten van lekker eten en drinken in het centrum van de stad. Tijdens het evenement kan iedereen doorlopend de Smaakmeesterssuggesties proeven in de 32 deelnemende zaken.
Smaakmeesters logomeer over:

Ronald Ferket van De Grootte Witte Arend

Ronald Ferket van De Grootte Witte ArendLees meer over Smaakmeesters


Smaakmeesters

Van zondag 4 tot en met vrijdag 16 oktober 2015 vindt ‘Smaakmeesters’ plaats, een nieuw culinair evenement in het centrum van Antwerpen. Dertien dagen lang worden Antwerpenaars en bezoekers uitgenodigd om te genieten van lekker eten en drinken.
Ronald Ferket van De Grootte Witte ArendInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook