Smaakmeesters 2018  
Datum: 
6 oktober, 2018 - 09:00 - 31 oktober, 2018 - 20:00

Van zaterdag 6 tot en met woensdag 31 oktober organiseert de stad Antwerpen in samenwerking met gepassioneerde horecaondernemers de vierde editie van het culinaire festival ‘Smaakmeesters’. De hele maand kunnen Antwerpenaars en bezoekers genieten van lekker eten en drinken in de deelnemende zaken en er de Smaakmeesterssuggesties ontdekken. Tijdens het openingsweekend serveren de 114 Antwerpse horeca- en speciaalzaken heerlijke proevertjes en is er in de binnenstad heel wat culinair plezier te beleven.

Programma openingsweekend

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober, telkens van 12 tot 18 uur, geven de Smaakmeesters het startschot voor een maand culinair genieten in Antwerpen. Ze serveren proevertjes (3, 5 of 8 euro) in hun zaak en een tiental Smaakmeesters geeft een kookworkshop op de Groenplaats. De Groenplaats is ook het infopunt voor het culinaire festival, dat opnieuw plaatsvindt in het historisch centrum, op het Eilandje en op het Zuid.

Praktische info

Het volledige programma van het culinaire festival, de proevertjes en de Smaakmeesterssuggesties van de deelnemers zijn te vinden op www.smaakmeesters.be. Tijdens het openingsweekend zijn brochures met alle info beschikbaar op het infopunt op de Groenplaats, bij alle Smaakmeesters zelf en in de bezoekerscentra van Visit Antwerpen (Grote Markt en station Antwerpen-Centraal). In de brochure zijn ook enkele wandelroutes opgenomen, zodat bezoekers op hun parcours geen enkele Smaakmeester moeten missen.

Meer info? Kijk eens op www.smaakmeesters.be of in dit artikel.

 

Plaats: 
Antwerpen
Nog geen stemmen

Geef jouw mening over Smaakmeesters 2018

 

Foto's van Smaakmeesters 2018

Deals

Volg ons op Facebook