boerentoren

Wandelen in de Antwerpse binnenstad

Datum: 
8 januari, 2011 - 14:00 - 20:00
Wie als goed voornemen in 2011 meer wil bewegen, kan op zaterdag 8 januari gaan wandelen in de Antwerpse binnenstad.

De Aktivia-clubs uit de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen nodigen iedereen uit om op zaterdag 8 januari 2011 een frisse neus te komen halen in de Antwerpse binnenstad.

Plaats: 
startplaats: Sint-Lievenscollege, Amerikalei, Antwerpen
Prijs: 
€1.5
Bijkomende info: 
afstanden 4-6-10 km

Boerentoren for Life

Speciaal voor Music For Life opent de KBC-toren de panoramazaal op de 25e verdieping. “Mensen vragen vaak of ze helemaal tot boven in de toren mogen. Normaal laten wij dit niet toe wegens veiligheidsoverwegingen, maar voor Music For Life maken we graag een uitzondering”, zegt Ann Lyssens, communicatieverantwoordelijke van KBC.

Panorama vanuit BoerentorenPanorama vanuit Boerentoren

Panorama vanuit Boerentoren Lees meer over Boerentoren for Life


Facebookgroep wil opnieuw A op Boerentoren

In 2001 prijkte er even een rode A op de Boerentoren. Amper een jaar later werd de A al weer afgebroken om veiligheidsredenen. Enkele enthousiastelingen richtten een kleine maand geleden de Facebookgroep ‘Wij willen A terug op de Boerentoren’ op. Ondertussen telt de populaire groep al meer dan 1900 leden.
'Anversa Traversa' nog tot 30 november

Een fotografisch traject door Antwerpen van Fotografische Kring IRIS, naar aanleiding van zijn honderdjarig bestaan.

PRAKTISCH: Zaal Scaldis - KBC Toren (Boerentoren), Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen, nog tot eind november op maandag en dinsdag en woensdag en vrijdag van 9u tot 16:30u, donderdag van 9u tot 19u. info via mail bij vanluppen@hotmail.com of telefonisch bij Rita Ballinckx 03/440.24.26.
meer over:

Q KBC Torenrun op zondag 7 oktober

Op zondag 7 oktober kunnen sportievelingen voor de tweede keer testen hoe goed ze kunnen traplopen tijdens de Q KBC Torenrun.   De tweede editie van de Q KBC Torenrun vindt plaats op zondag 7 oktober van 10 tot 18 uur. Om de 30 seconden start een deelnemer van op het startplatform op de Groenplaats. Vervolgens is er een korte aanloop van ongeveer 300 meter tot aan de ingang van de KBC Toren op de Schoenmarkt.


meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook