streetart

Onthulling streetart-kunstwerk en mobiele Urban Bib in Merksem

Vandaag legde het Vertigo Graffiti Collective uit Colombia in aanwezigheid van de Colombiaanse ambassadeur de laatste hand aan het streetart-kunstwerk op de gemeenschappelijke muur van Bibliotheek Park en de Academie voor beeldende kunsten in Merksem. In de bib werd ook de eerste mobiele Urban Bib onthuld. Zo krijgen streetart en urban culture een verlengde in de collectie van de bibliotheek.Controversiële tentoonstelling 'The Art of Banksy' in Antwerpen

Begin december werd er volop publiciteit gemaakt rond de tentoonstelling The Art Of Banksy, over de gelijknamige, mysterieuze straatkunstenaar.  Zelf heeft Banksy eigenlijk niets met deze tentoonstelling te maken. Het was Steve Lazarides, Banksy’s ex-manager en eveneens iemand waar hij al lange tijd mee in conflict ligt, die de expo cureerde.
meer over:

Antwerp Underground

Antwerp Underground is een project van StampMedia waarin we onderzoeken of je nog wel kunt spreken van undergroundcultuur in Antwerpen. Met een mix van audiofragmenten, foto- en videoreportages krijg je een stand van zaken. Vragen die we onszelf stelden: wanneer wordt underground mainstream? Is illegaliteit de enige uitweg om underground je ding te kunnen blijven doen?

Antwerp UndergroundAntwerp Underground

Antwerp Underground Lees meer over Antwerp Underground


AntwerpStreetArt

Stickerart, grafitti, stencilart. Streetart gaat verder dan enkel tags. Wat vinden mensen nu eigenlijk van al deze unieke kunstwerken? Kan je wel spreken over kunst? Of is het puur straatvervuiling?


Video: 
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook