stadsloket

Gerestaureerd districtshuis van Borgerhout officieel ingehuldigd

De herinrichtingswerken aan het districtshuis van Borgerhout zijn afgerond. Op dinsdag 23 januari verhuist het stadsloket Borgerhout naar dit gerenoveerde gebouw op het Moorkensplein 1 te Borgerhout.Antwerpenaars kunnen reispas of rijbewijs thuis laten bezorgen

Vanaf 12 december 2017 kunnen alle Antwerpenaars hun reispas of rijbewijs thuis of op een adres naar keuze laten bezorgen. Antwerpen is de eerste stad in België waar dit mogelijk wordt. De stad breidt zo haar dienstverlening uit met een nieuwe service die burgers een extra verplaatsing naar het stadsloket bespaart.

 Stadsloket stuurt herinneringssms

Vanaf 1 september 2016 krijgen Antwerpenaars die een afspraak maken bij één van de loketten van de stad en hun gsm-nummer doorgeven, gratis een sms om hen aan die afspraak te herinneren. De stad gaat met de sms-herinnering verder met het verbeteren en moderniseren van haar dienstverlening.
 
De loketten van de stad Antwerpen werken voor de meeste producten op afspraak. Een afspraak maken kan online via www.antwerpen.be/afspraak of telefonisch via het stedelijk contactcenter.meer over:

Reispas en kids-ID tijdig aanvragen

Wie in de paasvakantie op reis gaat naar het buitenland heeft mogelijk nog een reispas of kids-ID nodig. Beide documenten moeten tijdig aangevraagd worden. Dat kan in elk stadsloket, na afspraak via www.antwerpen.be of  03 22 11 333.

Reispas

In sommige landen is een internationaal paspoort (reispas) nodig. Reispassen (voor volwassenen) die vanaf vandaag worden aangevraagd zijn zeven jaar geldig. De stad Antwerpen reikt biometrische paspoorten uit. Daarop staan naast de handtekening en foto van de aanvrager, ook zijn vingerafdrukken.Antwerpenaar tevreden over dienstverlening stadsloketten

Eind 2015 werden klanten van de stadsloketten in Antwerpen bevraagd over hun ervaring van het loketbezoek. De vragenlijst peilde naar het gehele verloop vanaf het maken van de afspraak tot de afhandeling aan het loket. Zowel het maken van de afspraak, de medewerkers en de dienstverlening aan het loket kregen hoge scores van tevredenheid.
 
De enquête werd gedaan onder 3299 klanten die voor een bezoek aan een stadsloket een afspraak gemaakt hadden. Een afspraak maken bij een stadsloket kan online of telefonisch.meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook