Middelheim

Zorgbedrijf Antwerpen start met bouw serviceflats en dienstencentrum Middelheim

?In de groene omgeving van het Middelheimpark start Zorgbedrijf Antwerpen op maandag 9 november 2015 met de bouw van 72 serviceflats, een dienstencentrum, een kinderdagverblijf voor ongeveer 70 kinderen en een ondergrondse parking en fietsenberging voor bewoners en bezoekers.
 
De stedenbouwkundige vergunning is afgeleverd en Zorgbedrijf Antwerpen start vanaf 9 november met de voorbereiding van de werken. Eerst gebeurt de werfinrichting en vervolgens starten de bouwwerken.Runaway (beeld v Kurt Gebauer)

Runaway (beeld v Kurt Gebauer)Lees meer over Middelheimpark


meer over:

Middelheim Guesthouse

Nog geen stemmen

Middelheim Guesthouse is een recent gebouwd huis voorzien van alle comfort. Het is gelegen vlakbij het Middelheimpark.

De kamer heeft een tweepersoonsbed en privé badkamer met bad, douche en toilet. Je hebt ook toegang tot de grote tuin van het huis.

Elke ochtend kan je genieten van een uitgebreid ontbijt op het eerste verdiep of op het terras.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Bed and Breakfast
Straatnaam & Huisnummer: 
Prins Boudewijnlaan 139
2610 Wilrijk
Telefoon: 
+32 (0)3 440 18 34
Fax: 
+32 (0)3 448 04 42
Email: 
0
Adres

Prins Boudewijnlaan 139
2610 Wilrijk

Contact

Tel: +32 (0)3 440 18 34
Fax: +32 (0)3 448 04 42
WebsiteFeest in vernieuwd beeldenpark Middelheim

Op 26 en 27 mei 2012 vond een groot openingsfeest plaats in het Antwerps openluchtmuseum Middelheim. Uitbreiding van het beeldenpark, originele impulsen door Bernard Willhelm en Jutta Kraus en nieuwe kunstwerken waren redenen genoeg om te vieren.

Performancekunstenaar Nick Cave tijdens de heropening van het Antwerpse Middelheimpark. (foto: Joris Casaer)meer over:

Performancekunstenaar Nick Cave tijdens de heropening van het Antwerpse Middelheimpark. (foto: Joris Casaer)

Performancekunstenaar Nick Cave tijdens de heropening van het Antwerpse Middelheimpark. (foto: Joris Casaer) Lees meer over Feest in vernieuwd beeldenpark Middelheim


meer over:

Ontwikkelingskader Middelheim-Groenenborg

In de loop van de volgende jaren willen een aantal belangrijke spelers uit het gebied Middelheim-Groenenborg hun werking verder ontwikkelen. Om de verschillende projectvoorstellen goed te kunnen beoordelen tegenover de ambities van het stedelijk Ruimtelijk Structuurplan Antwerpen (s-RSA), kiest de stad ervoor om de projecten verder uit te werken binnen een ontwikkelingskader.Jazz Middelheim - Interview Hans Teeuwen

Jazz Middelheim is hét jazzfestival van Vlaanderen. 4 dagen lang kwamen alle soorten jazz aan bod. Zowel erg grote namen als kleine jazzgroepjes deden hun ding op het podium. Hans Teeuwen is bij het grote publiek vooral bekend als humorist met een heel erg droge humor. Die humor was hij een beetje beu en dus besloot hij jazz te gaan zingen. Begeleid door een band van uitstekende Nederlandse jazzmuzikanten, doet hij standards aan, net zoals Sinatra dat deed in zijn beginperiode. © 2009 – De Overname/StampMedia – Niels Boutsen, Joke De Swert, Joren Carels & Kristof Kennes
Video: 
0meer over:

Griezelen in het Middelheimpark met Do Van Ranst

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober gaat jeugdschrijver Do van Ranst op wandel in het Middelheimpark. Daar zal hij aan een vijftigtal kinderen en hun ouders een spannend verhaal vertellen met als thema Halloween.

Halloweenwandelingen

Elk jaar nodigt het Middelheimmuseum een jeugdschrijver uit om een eigen invulling te geven aan Halloween. Dit jaar zal Do van Ranst kinderen en hun ouders twee spannende avonden bezorgen. Samen zullen ze een echte Halloweenwandeling maken door het Middelheimpark.


Paul McCarthy in Middelheim - Black Plug

Paul McCarthy in Middelheim - Black Plug

Black Plug (2007, h 18,20m)

Dit werk ziet er, op het eerste zicht, net als Santa, heel speels en decoratief uit. Als je wat beter kijkt valt misschien ook de seksuele connotatie op. Wat dit werk gemeen heeft met de populaire kunststroming popart is het uitvergroten van dagdagelijkse gebruiksvoorwerpen en ze los van hun context, in een museum, tonen. Net zoals Claes Oldenburg deed met een truweel, wordt ook met dit beeld, door de schaalvergroting, het alledaagse overschreden.
meer over:

Paul McCarthy in Middelheim - Shit Pile - mensen

Paul McCarthy in Middelheim - Shit Pile - mensen

Shit Pile (2007, h 15,75 m)
meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook