Hoboken zoekt uitbater pop-upzomerbar aan Oranjerie

  
Het district Hoboken zoekt gemotiveerde kandidaten om een zomerbar met groot terras uit te baten in het paviljoen van de Oranjerie in park Sorghvliedt (Marneflaan). ?

De Oranjerie in park Sorghvliedt is een monumentaal pand dat enkele jaren geleden grondig gerenoveerd werd. Dankzij het lichte interieur en een terraszone met mooi uitzicht op het park en het kasteel, is het een ideale locatie voor een pop-upzomerbar. Bovendien kunnen er kleine evenementen plaatsvinden zoals lezingen, tentoonstellingen, privé-recepties of doopfeesten. 

De jaarlijks terugkomende zomerbar is steeds een succes. Samen met de evenementen die in en rond het park georganiseerd worden tijdens de zomermaanden ondersteunt de horecazaak de levendigheid en sociale activiteiten in het park. Districtsburgemeester Kathelijne Toen: “Voor een vakantiegevoel hoef je Hoboken niet uit. In park Sorghvliedt heb je een terras met een van de mooiste uitzichten van Hoboken. Het concept is ondertussen bekend en de Hobokenaars weten waar ze moeten zijn om een fijne zomeravond te beleven.”

Het district gaat opnieuw op zoek naar een gemotiveerde concessiehouder om een horecazaak in het paviljoen van de Oranjerie te exploiteren. De exploitatieperiode loopt van 1 mei tot en met 30 september 2018. Kandidaat-concessiehouders kunnen voor meer informatie terecht op www.ondernemeninantwerpen.be. Klik hier voor de rechtstreekse link. Op de website staan ook de inschrijvingsdocumenten die ten laatste op woensdag 14 maart 2018 om 14 uur onder gesloten omslag aangeboden moeten worden op Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen.

Overigens is de stad ook nog steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de uitbating van de twee koetshuizen en het dagelijkse beheer van de Belvedère in park Sorghvliedt. Indienen kan nog tot eind februari via www.ondernemeninantwerpen.be/koetshuizen.   
Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook