Hobokense dienstencentra en woonzorgcentrum van Zorgbedrijf Antwerpen stellen liefdesboek ‘Hoboken in love’ voor

  
Meer dan 100 oude of nieuwe liefdesbrieven en -gedichten ontvingen de Hobokense dienstencentra en het woonzorgcentrum na hun oproep aan alle Hobokenaren. Zaterdag stellen ze ‘Hoboken in love’ voor, het boekje waarin de 22 meest ontroerende, grappige of opvallende inzendingen zijn gebundeld.

 
Heel wat mensen reageerden enthousiast op de oproep van de dienstencentra Groen Zuid, Klein Heide, Moretusburg, Portugesehof en Victor De Bruyne en woonzorgcentrum Lichtenberg om op zoek te gaan naar ‘liefdevolle schrijfsels’ of zelf in de pen te kruipen.
 
Een delegatie van de centrumcoördinatoren en enkele artiesten lazen de meer dan 100 liefdesbrieven en liefdevolle odes aan familie of vrienden. Daarvan werden er 22 geselecteerd die opgenomen worden in de bundel ‘Hoboken in love’ en als basis gebruikt worden voor de theatershow waarmee het liefdevolle boekje zaterdag wordt voorgesteld.
 
Programma ‘Hoboken in love’

Algemeen directeur Johan De Muynck van Zorgbedrijf Antwerpen stelt het ‘Hoboken in love’-boekje zaterdag voor. Vervolgens brengen onder meer Mitta Van der Maat, Ron Cornet, Annemieke Ruyten en Steven De Lelie onder begeleiding van een live-band de mooiste liedjes, de ontroerendste teksten en de grappigste valentijnsboodschappen.
 
Praktisch

Omdat de middagvoorstelling van 15 uur bijna is uitverkocht, is er om 19 uur een extra voorstelling van ‘Hoboken in love’. Beide voorstellingen vinden plaats in dienstencentrum Portugesehof aan de Portugesestraat 1 in Hoboken.
 

Meer info op www.zorgbedrijf.antwerpen.be, klik hier voor de rechtstreekse link.

Tickets kosten 10 euro, bestellen kan op tel. 03 431 60 90 of 0478 60 69 51.
Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook