Cocktailbar The Pharmacy komt naar Antwerpen

  

The Pharmacy, de bekende cocktailbar uit Knokke van de al even bekende familie Van Ongevalle, opent een zaak in Antwerpen.

"De nieuwe locatie bevindt zich in Park den Brandt en houden we nog lichtjes geheim, geheel volgens de speakeasy stijl van de bar in Knokke." aldus Hannah Van Ongevalle.

Family, Friends & Innovation

Het concept van The Pharmacy is gebouwd op drie pijlers: "Family, friends & innovation". Dat eerste spreekt voor zich: in 2009 zegt pater familias Jan de modewereld vaarwel en volgt hij zijn andere passie: het bartenderschap. Hij zet samen met dochter Hannah The Pharmacy op de kaart. Ondertussen maken ook broer Ran en zus Noa deel uit van het team, beiden ook gerenommeerde bartenders.

"Aan je vrienden vertel je verhalen en bij voorkeur gebeurt dat, volgens ons, met cocktails, gekruid op een bedje van humor en plezier. Vandaar ook de niet al te serieus te nemen weetjes op de menukaart. Al klopt het wel dat je in Zwitserland altijd minstens twee hamsters in huis moet nemen. Een hamster is namelijk een groepsdier." vertelt Hannah enthousiast verder. Een ander leuk weetje: geiten hebben verschillende accenten. En dat geiten met het ene accent hun soortgenoten met een ander accent niet kunnen luchten.

En dan dat laatste, de innovatie: "Wij brengen klassieke, maar ook innovatieve cocktails. Daarvoor proberen we als eerste die samenstellingen te brengen die ook in het buitenland scoren." Hannah, die zich bij de beste twaalf bartenders ter wereld mag noemen, is bekend voor haar recepten die gebalanceerd en een tikkeltje uitdagend zijn. Ze bedacht ook een cocktail met geranium & paardenbloem. “Een smaak die je nog nooit geproefd hebt”, belooft Hannah.

Interieur

Het concept van The Pharmacy Antwerp blijft hetzelfde als hun bekroonde bar in Knokke: een eigenzinnige, mysterieuze en gezellige bar gebaseerd op de speak-easy bars uit de jaren '20. Je kijkt er werkelijk je ogen uit!

Samenwerking

De nieuwe locatie is een samenwerking tussen horecagroep Shrimp Tempura (onder leiding van Wim Van der Borght) en de familie Van Ongevalle. Beide partijen ontmoetten elkaar op een avondje uit. "Eerst werden we vrienden, nadien ook zakenpartners", aldus Wim.

Praktische informatie

The Pharmacy Antwerp is gelegen op het prachtige domein van Park den Brandt, de exacte locatie houden we graag een beetje geheim. Laat dit u vooral niet tegenhouden om deze mysterieuze cocktailbar te ontdekken, op het domein zijn er voldoende aanwijzingen om u te leiden.

U bent elke dag welkom van zondag tem. donderdag van 17:00u tot 00:00u. Op vrijdag & zaterdag van 17:00u tot 01:30u.

Een cocktail bij The Pharmacy Antwerpenmeer over:
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Geef jouw mening

 

Foto's van Cocktailbar The Pharmacy komt naar Antwerpen

Deals

Volg ons op Facebook