Webmaster Flopclass.be zet Antwerpse studenten in de kou

  

De succesvolle website flopclass.be, waar studenten van Universiteit Antwerpen gratis notities en examenvragen konden downloaden, is onlangs onverwachts offline gehaald door de webmaster. De impact van de site was enorm groot en met de herexamens voor de deur slaan heel wat studenten dan ook in paniek.

Flopclass.be werd opgericht in oktober 2000 en de nieuwe website was meteen een gigantisch succes. Niet alleen konden de Antwerpse studenten er samenvattingen, notities en examenvragen downloaden. Professoren pasten er ook geregeld hun cursussen aan en gaven van tijd tot tijd opmerkingen en suggesties over de leerstof.

Tijdens de (her)examenperiode wordt de website normaal vaker dan anders bezocht. Vele studenten zitten dan ook met de handen in het haar, omdat zij niet tijdig aan notities en samenvattingen geraken.

Ook vragen de Antwerpse studenten zich af of de webmaster het zomaar kan maken de site te verwijderen. De bestanden die op de site werden verspreid, waren immers van hun eigen hand. Toch weigert de webmaster de documenten over te dragen, zelfs mits betaling.

Intussen is reeds een nieuwe webstek opgericht, maar voorlopig zijn daar alleen maar documenten te vinden van de faculteit rechten. Bij andere faculteiten blijft het nog oorverdovend stil.

© 2009 - De Overname/StampMedia - Marjolein Lambrechts

Flopclass.beGeef jouw mening

 

Foto's van Webmaster Flopclass.be zet Antwerpse studenten in de kou

Deals

Volg ons op Facebook