boekenbeurs

Boekenbeurs 2017

Boekenbeurs 2017 Lees meer over Boekenbeurs 2017


meer over:

Boekenbeurs 2017

De 81ste editie van de Boekenbeurs focust op de spannende relatie tussen boek en beeld.
Boekenbeurs 2017meer over:

Is de Boekenbeurs nog van deze tijd?

De Boekenbeurs is al 80 jaar een vaste waarde in Antwerpen, maar is die expo nog wel relevant? Naar aanleiding van een artikel in De Morgen (“Vijf goede redenen waarom we beter niet meer naar de Boekenbeurs gaan”) trokken wij de straat op om te peilen wat de Antwerpenaar ervan vindt.

boekenbeurs.jpgboekenbeurs.jpg

boekenbeurs.jpgLees meer over Is de Boekenbeurs nog van deze tijd?


‘Het boek van mijn leven’ van Zorgbedrijf Antwerpen

Zaterdag opent de jaarlijkse Boekenbeurs de deuren. Ook Zorgbedrijf Antwerpen is aanwezig met een stand. Bezoekers kunnen er ‘Het boek van mijn leven’ ontdekken en bestellen. In zo’n boek kunnen ze hun familiegeschiedenis laten optekenen en bundelen.Antwerp Expo blijft

Het college besliste om de huidige locatie van Antwerp Expo te behouden. Een locatie-onderzoek wees uit dat de huidige plek nog steeds de beste plek is om een modern beursgebouw te runnen. meer over:

boekenbeurs620.jpg

boekenbeurs620.jpgLees meer over 78ste Boekenbeurs opent haar deuren


78ste Boekenbeurs opent haar deuren

Op donderdag 30 oktober 2014 opende de Antwerpse boekenbeurs voor de 78ste maal haar deuren met een nocturne voor genodigden. Vanaf vandaag gaat de beurs open voor het grote publiek en dit tot 11 november. Het thema dit jaar is de strip.

boekenbeurs620.jpgBoekenbeurs 2014

De Boekenbeurs gaat in 2014 door van vrijdag 31 oktober tot en met dinsdag 11 november. De Boekenbeurs palmt Antwerp Expo in. Met Strip Tease zet de 78ste editie van de Boekenbeurs de strip in de kijker . De affiche is gemaakt door tekenaar Serge Baeken. 

Auteurspodium op de Boekenbeurs

Hieronder vind je al een voorlopige lijst van auteurs die naar de Boekenbeurs komen. 

Anderstalige auteurs

Sophie Hannah, Sophie Kinsella, Cassandra Clare & Holly Black, Nicci Gerrard, Santa Montefiore, Kathérine Pancol, Lars Kepler, Christophe Arleston

Affiche Boekenbeurs 2014meer over:

Affiche Boekenbeurs 2014

Affiche Boekenbeurs 2014Lees meer over Boekenbeurs 2014


meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook