FelixpakhuisRating: 3.6 op 5 (26 stemmen)
  Felixpakhuis - Antwerpen is een TERRAS, LIVING, SALON, KEUKEN en KELDER rijker. En tesamen geven ze invulling aan ruim 4.000 m² puur genot in een ‘huis dat je pakt’: het Felixpakhuis!
Categorie: 
Uitgaan
Soort uitgaan: 
Concertzalen/Music Halls
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
wijk: 
Adres

Godefriduskaai 30
Antwerpen

Contact

Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoUitgaansplaatsen in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Felixpakhuis

 
Denecker
Twee maal gaan eten in Felixpakhuis, 1e x met 7 mensen, 2e x als koppel. Gerechten zijn goed maar de formule vind ik allesbehalve! Per tafel moet men zich beperken tot enkele gerechten omdat het anders te veel of te gecompliceerd wordt voor de keuken. Dus ieder een ander gerecht kiezen kan dus niet. Dit is onbegrijpelijk. Formule is tov de klant ook niet eerlijk, zeker als er vegetariërs bij het gezelschap zijn. De formule Mama's menu kan ook enkel per tafel. Als je dus met zijn tweeën bent waarvan er een vegetariër is kan deze formule niet, en ben je dus verplicht iets anders te kiezen. Klantvriendelijk is deze formule zeker niet. De tweede maal waren we terug gegaan om het nog een kans te geven, maar nu nooit meer!!! Klant is hier zeker GEEN KONING!!!
Wij gaan er vanavond naartoe..ben beniewd ...kzal hier het resultaat wel pennen ;-)
Dominique
Ben daar voor de eerste maal gisteren avond gaan eten, eten was lekker, maar prijs / kwaliteit verhouding is ZWAAR overroepen ! De dienstverlening laat heel veel te wensen over. Ik had de suggestie besteld : konijn met spinazie en pecorino (ik was benieuwd naar deze speciale combinatie) en toen men mij de andere suggestie voorschotelde : kip met paksoy en aardappeltjes beweerde men nog bij hoog en bij laag dat dit wel konijn was. Als klant word je echt belachelijk gemaakt ! En toen ik weigerde te betalen voor het konijn dat meer kostte dan de kip kwam er een hele discussie op gang en werd ik als leugenaar bestempeld. Hier is geen sprake van klantvriendelijkheid ! Ik zet hier geen stap meer binnen. Het personeel (behalve 1 zeer gedienstige ober) is totaal onwetend en doet nogal uit de hoogte !

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Volg ons op Facebook