Koken tijdens de ‘Week van de Smaak’
Week van de Smaak - Om de nieuwe stationsomgeving in de kijker te plaatsen, organiseert de stad tijdens de ‘Week van de Smaak’ een kookworkshop met een wandeling langs de verschillende bakkers in de stationsomgeving.
De ‘Week van de Smaak’ staat dit jaar in het teken van brood. Omdat er in de stationsomgeving verschillende culturen samenleven, zijn er ook heel wat bakkers met culturele specialiteiten. Tijdens de ‘Week van de Smaak’ kan iedereen deze lekkernijen ontdekken.
Op 18 november kunnen alle kinderen hun kookkunst tonen. Op 22 november is er voor volwassenen een kookworkshop, aangevuld met een wandeling langs de verschillende bakkers in de stationsomgeving. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door te mailen naar stadinverandering@stad.antwerpen.be of te bellen naar het nummer 03 338 39 43.
Praktisch
• Food for Foodies
• De Coninckplein 4, 2060 Antwerpen
• kinderen (6-12 jaar): 18 november om 14 uur - 5 euro
• volwassenen: 22 november van 14 tot 16 uur of van 17 tot 19 uur - 12 euro
• inschrijving verplicht: stadinverandering@stad.antwerpen.be of 03 338 39 43
• maximum 12 personen per workshop
Ook tijdens de Week van de smaak is er op maandag 16 november ’t Noord smaakt, een moment waarop een aantal verenigingen uit de Stuivenbergbuurt de handen in mekaar slaan en samen zullen koken. Op donderdag 19 november is er ’t Kiel proeft, een ontmoetingsmoment met receptie voor de buurtbewoners.
Volg @stadantwerpen
- login om te reageren
- 6890 keer gelezen