unizo

Dag van de Klant op zaterdag 24 september 2016

Morgen, zaterdag 24 september, organiseert UNIZO voor de 29ste keer de Dag van de Klant, met als thema ‘Op je wenken bediend’. In Antwerpen verwennen honderden handelaars hun klanten met een fijne attentie en deelt de organisatie voor zelfstandige ondernemers bloemetjes uit aan shoppers. De stad Antwerpen verleent UNIZO hiervoor een toelage van 2.500 euro. In een aantal stedelijke districten zijn er ook extra acties.Stad, Eandis en UNIZO helpen winkeliers energie besparen

De stad Antwerpen gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Eandis om zoveel als mogelijk energie te besparen in winkels. Deze doelstelling wordt ook gedragen door UNIZO (Unie voor Zelfstandige Ondernemers). De drie partners vonden elkaar tijdens de ontmoetingsruimte ‘Energie voor het Antwerpse hart’ van Stadslab2050.meer over:

Dag van de klant op zaterdag 26 september

Het district Antwerpen is een belangrijk commercieel centrum. Tal van handelszaken dragen bij tot het bruisende en levendige karakter van de stad en het district. In aanloop naar de jaarlijkse Dag van de Klant (26 september 2015) zetten het district Antwerpen en UNIZO Antwerpen Stad naar goede gewoonte de ondernemers zelf én hun trouwste klanten in de bloemetjes.meer over:

Stad ondersteunt handelaarsverenigingen bij wegenwerken

Handelaarsverenigingen die acties of evenementen organiseren in het kader van wegenwerken, kunnen hiervoor jaarlijks tot 5000 euro recupereren via de stad Antwerpen. De stad ondersteunt zowel acties en evenementen om klanten te informeren over de geplande werken, als initiatieven om de buurt levendig te houden tijdens de werken. Dag van de Klant 2013

Op zaterdag 28 september 2013 viert UNIZO, de unie voor zelfstandige ondernemers voor de 26ste keer de ‘Dag van de Klant’. Onder het motto ‘Lekker Dichtbij’ leggen ze dit keer nog meer focus op de lokale handelaars. Voor deze gelegenheid slaan UNIZO, het district Berchem en de lokale handelaars de handen in elkaar.meer over:

Gouden Glimlach campagne

Vandaag, op 16 november, wordt de vierde editie van De Gouden Glimlach gelanceerd. ‘Ik kies voor service met een glimlach’ is de nieuwe slogan van deze wedstrijd. Met de Gouden Glimlach promoot de stad Antwerpen het buurtwinkelen.

meer over:

Peukencollectoren voor horeca historisch centrum

De stad start volgende week met een proefproject peukencollectoren dat horeca-uitbaters kan helpen bij het proper houden van de openbare weg voor hun zaak. Sinds deze zomer mag in horecazaken niet meer gerookt worden, tenzij in een aparte rookkamer. Aangezien veel cafés niet over een aparte rookkamer beschikken, gaan hun klanten op straat een sigaret roken.meer over:

Met Belgerinkel naar de Winkel

Op zaterdag 7 mei geeft Antwerpen de feestelijke aftrap van de nationale fietspromotiecampagne Met Belgerinkel naar de Winkel. Het Munthof wordt dan omgetoverd tot een romantische ontmoetingsplek voor fietsliefhebbers want de campagne staat dit jaar in het teken van de liefde.

Met Belgerinkel naar de Winkel is een actie die klanten stimuleert om voor hun boodschappen zoveel mogelijk de fiets te gebruiken. Van zaterdag 7 mei tot zaterdag 11 juni 2011 vindt de tiende editie plaats. Die zal in het teken van de liefde staan.Antwerpen.be is ondernemingsvriendelijke website

Op maandag 28 februari reikte UNIZO de prijs voor Digitale dienstverlening uit aan de stad Antwerpen.  Schepen voor middenstand Robert Voorhamme nam namens de stad deze prijs in ontvangst.Solden in Antwerpen vanaf 27 juni 2008

De Meir heeft beslist om een vierdaagse braderie te houden vlak voor de solden. Unizo Antwerpen pikt de 'oneerlijke concurrentie' niet en reageert met een tegenactie. Als antwoord organiseert Unizo de 'Zomerse Zotte dagen', dit is een braderie voor de Antwerpse winkelstraten waar er nog geen braderie is.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook