unizo

Dag van de Klant op zaterdag 24 september 2016

Morgen, zaterdag 24 september, organiseert UNIZO voor de 29ste keer de Dag van de Klant, met als thema ‘Op je wenken bediend’. In Antwerpen verwennen honderden handelaars hun klanten met een fijne attentie en deelt de organisatie voor zelfstandige ondernemers bloemetjes uit aan shoppers. De stad Antwerpen verleent UNIZO hiervoor een toelage van 2.500 euro. In een aantal stedelijke districten zijn er ook extra acties.Dag van de Klant 2013

Op zaterdag 28 september 2013 viert UNIZO, de unie voor zelfstandige ondernemers voor de 26ste keer de ‘Dag van de Klant’. Onder het motto ‘Lekker Dichtbij’ leggen ze dit keer nog meer focus op de lokale handelaars. Voor deze gelegenheid slaan UNIZO, het district Berchem en de lokale handelaars de handen in elkaar.meer over:

Peukencollectoren voor horeca historisch centrum

De stad start volgende week met een proefproject peukencollectoren dat horeca-uitbaters kan helpen bij het proper houden van de openbare weg voor hun zaak. Sinds deze zomer mag in horecazaken niet meer gerookt worden, tenzij in een aparte rookkamer. Aangezien veel cafés niet over een aparte rookkamer beschikken, gaan hun klanten op straat een sigaret roken.meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook