rubensmarkt

Rubensmarkt op woensdag 15 augustus

Op woensdag 15 augustus kunnen bezoekers tijdens de Rubensmarkt op en rond de Antwerpse Grote Markt terugkeren naar de tijd van barokmeester Rubens.

Op de sfeervolle Rubensmarkt bieden marktkramers in historische klederdracht producten aan uit de glorierijke periode van Antwerpen. Bezoekers kunnen zo letterlijk en figuurlijk van het 17de-eeuwse leven proeven. De markt vindt plaats van 8 tot 23 uur op en rond de Grote Markt (Suikerrui, Ernest Van Dijckkaai, Plantinkaai, Handschoenmarkt, Grote Markt en Kaasrui).
Bloemen op de Rubensmarkt

Bloemen op de Rubensmarkt

Lees meer over Rubensmarkt op dinsdag 15 augustus 2017

(c) Frederik Beyens
meer over:

Bloemen op de Rubensmarkt

Bloemen op de Rubensmarkt


meer over:

Rubensmarkt op dinsdag 15 augustus 2017

Op dinsdag 15 augustus 2017 kunnen bezoekers tijdens de Rubensmarkt op en rond de Antwerpse Grote Markt terugkeren naar de tijd van barokmeester Rubens.
 
Op de sfeervolle Rubensmarkt bieden marktkramers in historische klederdracht producten aan uit de glorierijke periode van Antwerpen. Bezoekers kunnen zo letterlijk en figuurlijk van het 17de-eeuwse leven proeven.
Bloemen op de Rubensmarktmeer over:

Lekkere druifjes op de Rubensmarkt

Lekkere druifjes op de Rubensmarkt

Lees meer over Rubensmarkt op zaterdag 15 augustus 2015

(c) Sigrid Spinnox
meer over:

Rubensmarkt op zaterdag 15 augustus 2015

Op zaterdag 15 augustus 2015 kunnen bezoekers tijdens de Rubensmarkt op en rond de Antwerpse Grote Markt terugkeren naar de tijd van barokmeester Rubens.
 
Op de sfeervolle Rubensmarkt bieden marktkramers in historische klederdracht producten aan uit de glorierijke periode van Antwerpen. Bezoekers kunnen zo letterlijk en figuurlijk van het zeventiende-eeuwse leven proeven.
Lekkere druifjes op de Rubensmarktmeer over:

Rubensmarkt

RubensmarktLees meer over Rubensmarkt 2014


meer over:

Rubensmarkt 2014

Op vrijdag 15 augustus 2014 kunnen bezoekers tijdens de Rubensmarkt op en rond de Antwerpse Grote Markt terugkeren naar de tijd van barokmeester Rubens en letterlijk en figuurlijk van het zeventiende-eeuwse leven proeven.
Rubensmarktmeer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook