jonge ondernemers

De Nieuwe Natie

Datum: 
28 oktober, 2017 - 09:53 - 31 maart, 2018 - 09:53
Dit najaar landt het tijdelijke shoppingproject ‘de Nieuwe Natie’ in Shopping Stadsfeestzaal op de Meir. Van zaterdag 28 oktober 2017 tot en met zaterdag 31 maart 2018 krijgen 20 ondernemers die in Antwerpen een zaak willen opstarten, de kans om hun winkelconcept of producten uit te testen. Tijdens het project wisselen ze elkaar af, zodat shoppers een gevarieerd aanbod blijven ontdekken. De stad roept zowel (startende) ondernemers als mensen met een goed idee voor een handelszaak op om zich kandidaat te stellen, en zorgt voor professionele begeleiding en coaching.
Plaats: 
Meir

ZOLDER van Kavka helpt jonge ondernemers

In de marge van het tweede BAAS-traject geeft Kavka jonge ondernemers een werkplaats waar ze met begeleiding en andere voordelen hun onderneming kunnen opstarten. Het project heet ZOLDER.

© Matthias Vanherle© Matthias Vanherle

© Matthias Vanherle


Veertien startende ondernemers maken het in acht pop-upshops op Bredabaan in Merksem

Van zaterdag 16 april tot zondag 3 juli vindt in Merksem Pop-Up Bredabaan plaats. Veertien startende ondernemers nemen er tijdelijk hun intrek in acht leegstaande winkelpanden. Hun aanbod gaat van upcycling, gezonde voeding en horeca over modestoffen, kinderkleding en streetfood tot handgemaakt design, activewear en illustraties.Flexibele werkplaatsen populair bij jonge ondernemers

Op dinsdag 30 augustus organiseerde de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen het Startersevenement voor jonge ondernemers, met een negental workshops. Het POM geeft nieuwe ondernemers een duwtje in de rug met flexibele werkplaatsen.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook