fietsers

Stad verplaatst fietsoversteek aan Koning Albertpark om veiligheid fietsers en voetgangers te verhogen

De stad wil de veiligheid van fietsers en voetgangers op de Koningin Elisabethlei ter hoogte van het Koning Albertpark verhogen. Daarvoor zal de fietsoversteek verplaatst worden naar de andere kant van het zebrapad. Op die manier is er geen conflict meer tussen overstekende voetgangers en fietsers.Antwerpen plaatst als eerste in Vlaanderen wachttijdindicatie voor fietsers

Aan de rode lichten op het kruispunt van de Pelikaanstraat met de Lange Kievitstraat en de Simonsstraat, plaatste de stad Antwerpen vandaag als eerste in Vlaanderen wachttijdindicatie voor fietsers. De lichten op ooghoogte zijn niet alleen beter zichtbaar voor fietsers, de aftellichtjes zorgen ook voor minder roodlichtnegatie.meer over:

Stad en district investeren in opwaardering Driekoningenstraat - Statiestraat

De winkelas Driekoningenstraat - Statiestraat krijgt de nodige middelen om terug het florerende winkelhart van Berchem te worden. De winkelstraat zal volledig heraangelegd worden. Vrijdag wordt het definitief ontwerp voorgelegd aan het college. Het districtscollege gaf eerder al positief advies. De heraanleg zal gefinancierd worden met middelen van de stad, het district Berchem en Europa. De werken starten in april 2009 en duren ongeveer twee jaar.

Florerende winkelstraat


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook