beerschot

Wilrijk en KFCO Beerschot-Wilrijk openen rouwregister voor Tim Nicot

Op maandag 11 mei 2015 overleed de KFCO Beerschot-Wilrijkspeler Tim Nicot. Het Wilrijkse districtsbestuur betuigt zijn medeleven en opent samen met de club een rouwregister.
 
Tim Nicot werd op zaterdag 9 mei tijdens een wedstrijd onder vrienden getroffen door een hartfalen en werd sindsdien in een kunstmatige coma gehouden.meer over:

Stadion van Beerschot AC

Zicht op het verlichte stadion van Beerschot AC + kruispunt 7e Olympiadelaan/Boomsesteenweg.
Video: 
1
Rating: 1 op 5 (1 stem)meer over:

Twee nieuwe sporthallen voor Antwerpen

De stad is binnen het Vlaams Sportinfrastructuurplan gestart met de bouw van twee nieuwe multifunctionele sporthallen. Eén daarvan komt naast de bestaande sporthal Het Rooi. De andere is een onderdeel van het project ‘Wilrijkse Plein’. Daar realiseert de stad samen met Beerschot AC een grote sportcluster met - naast de sporthal - ook nog een kunstgrasveld, een Finse piste en een trainingscentrum van Beerschot AC. Met de bouw van deze sportaccommodaties creëert de stad meer ruimte voor haar sportieve inwoners.

Basketbalvelden Het Rooi worden overdekt
Gratis tennisinitiaties bij Olympia Beerschot

Datum: 
16 augustus, 2011 - 09:00 - 19 augustus, 2011 - 12:00
Tennisliefhebbers kunnen van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus 2011 genieten van gratis tennisinitiaties in Tenniscentrum Olympia Beerschot dankzij een samenwerking tussen Tennisclub Olympia Beerschot en het district Antwerpen.

Plaats: 
Tennisclub Olympia Beerschot
Gratis: 
Ja

meer over:

Scenario's voor nieuw voetbalstadion

De stad biedt Beerschot AC en RAFC drie mogelijke scenario's voor één nieuw voetbalstadion voor beide clubs. Ofwel investeren beide clubs en exploiteren ze samen het stadion. Ofwel investeert geen van beide clubs in de site, realiseert de stad het stadion al dan niet in samenwerking met de private sector en worden de clubs gebruiker van het stadion.meer over:

Start to Run in Berchem

AC Brabo en Beerschot AC organiseren in Berchem cursussen 'Start to run'.
Gratis tennisinitiaties in TC Olympia Beerschot

Datum: 
9 augustus, 2010 - 09:00 - 12 augustus, 2010 - 12:00

Tennisliefhebbers kunnen van maandag 9 tot en met donderdag 12 augustus genieten van gratis tennisinitiaties in het TC (Tenniscentrum) Olympia Beerschot dankzij een samenwerking tussen Tennisclub Olympia Beerschot en het district Antwerpen.

Plaats: 
Tenniscentrum Olympia Beerschot
Gratis: 
Ja

meer over:

Den Derby - Antwerp - Beerschot - Fakkelteater

Datum: 
13 augustus, 2009 - 13:00 - 27 september, 2009 - 13:00

'Den Derby' blikt terug op het roemrijke verleden van de twee grootste, meest traditierijke Antwerpse voetbalclubs, Antwerp en (Germinal) Beerschot, met een knipoog naar 'klein broertje' Berchem er bovenop. Het stuk staat ook stil bij het heden en blikt vooruit naar de toekomst van het Antwerpse topvoetbal.

Plaats: 
Rode Zaal, Fakkelteater - Hoogstraat, Antwerpen
Prijs: 
€23
Bijkomende info: 
tickets: 03/232.14.69 reservatie@fakkelteater.be

Nieuw voetbalstadion Antwerpen Petroleum Zuid

Petroleum Zuid wordt de locatie voor het nieuwe multifunctionele voetbalstadion in Antwerpen.

De Vlaamse regering keurde op voorstel van minister Van Mechelen de nieuwe locatie voor het langverwachte voetbalstadion goed. Tegen 2012 zou het Petroleum Zuid voetbalstadion met 25000 plaatsen er kunnen staan. 

Benieuwd of "den Antwerp" en "den Beerschot" hun vertrouwde plek willen verlaten. Of komt er toch één grote Antwerpse topclub op Petroleum Zuid?
[Video] Jongeren worden opgeleid tot fuif- en voetbalstewards

Vanaf zaterdag 15 november start de eerste Antwerpse cursus 'Event-Animator'. Dit project is een samenwerking tussen vormingsorganisatie JES, Germinal Beerschot Downtown en jongerencompetentiecentrum Zappa. 20 jongeren krijgen de kans om sport- en fuifevenementen te begeleiden
Video: 
0Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook