Strawberry FieldsRating: 4.1 op 5 (31 stemmen)
 

Strawberry Fields is een gezellig muziekcafé aan de Suikerrui in het centrum van Antwerpen. Vlakbij bevindt zich de Grote Markt. Elke vrijdag zijn er jamsessies om 21 uur, elke zaterdag optreden om 21 uur en elke zondag optreden om 16 uur.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Cafe
soort cafe: 
Muziekcafé
Podium
Adres

Suikerrui 14
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 478 911 249
WebsiteCafés in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Strawberry Fields

 
Bezoeker
spijtig dat de website er niet meer is, voor de concertagenda een handig instrument !
NOT Johnny Cash & the Tennessee Four
NOT Johnny Cash loves ya, just call us. www.notcash.tk
NOT Johnny Cash
NOT Cash loves you, just call us www.notcash.tk
son
Telkens wij hier binnenstappen, hangt er een bluessfeer, een zeer leuke en gezellige boel. Het zou zeker tof zijn als er meer cafeetjes zo waren, dan wordt Antwerpen het kleine New Orleans. Prachtig, doe zo voort.
Noosa Falls
Hey Dit café is super ! Mogen wij er eens komen optreden? Want live spelen is nu eenmaal het liefste wat wij doen. Je kan onze muziek beluisteren op onze website: www.noosafalls.be alvast bedankt om terug te mailen Karolien
Joel Loose
Hallo We zijn een Westvlaamse Bluesband "Rude Roots" en het zou voor ons super zijn mochten we ooit in de "Strawberry Field" kunnen optreden ,we hebben zo van die dromen over bepaalde plaatsen waar we graag eens op het podium zouden staan! Met deze mail is een biografie mee om even door te nemen als u wil,u kunt ook een kijkje nemen op onze site (www.ruderoots.be) waar zowat vanalles over ons is te vinden en u kunt er ook wat nummers beluisteren . Een welgemeende dank u om deze mail te lezen in ieder geval! Groeten Joel Loose (drummer Rude Roots) BIOGRAFIE RUDE ROOTS Blues, Rhythm & Blues, Rock & Roll http://www.ruderoots.be/ 2008 Ze zijn vijftien jaar oud, en ze vieren feest Zes vrienden en klassemuzikanten gaan samen de boer op en brengen een stomende mix van het beste van wat onder de ruime, gevarieerde noemer van Blues en Rock & Roll kan gevat worden. Soms zacht kabbelend op een lichtvoetig jazztoontje, soms stampend en hijgend, soms krijsend en langzaam, maar steeds met hart en ziel voor jullie, hooggeëerd publiek, en voor de muziek. Rude Roots heeft door de jaren heen naam verworven in het Bluescircuit en daarbuiten als een virtuoze liveband die gegarandeerd de tent op z'n kop zet. Ze spelen graag op zowel kleine als grote podia, festivals en muziekclubs maar ook in knusse café's, op kroegentochten of privé-feestjes. Handzame Blues Festival, Handzame Delirium Blues, Banana Peel, Caesarshof, Caesar Street Festival, Textielhuis, Klakson Blues Club, 't Missverstand, Track 75, Art Factory, Bobtje Blues Benefit, End Year's Swing Night, Blau Blues, Ten Vrede Festival, Lettens Blues,'t Folk Ursel… zijn een kleine greep uit het leuke livelijstje. Rude Roots blijft bouwen aan een stevige reputatie en dito repertoire. Mis de kans niet om deze uitstekende band aan het werk te zien. Kijk op http://www.ruderoots.be/optredens uit naar hun eerstvolgende gigs. Rude Roots Line-up • Joël Loose - drums • Jan Bruynooghe - gitaar, zang en mondharmonica • Pancrase Vandelannoite - gitaar, zang en mondharmonica • Geert Werbrouck - bass • Johny Delaere - accordeon, keyboards • Erwin Vanschingen - sound engineer Een volledige bio vind je op http://www.ruderoots.be/biografie. Rude Roots filmpjes, soundclips en stuff Op http://www.ruderoots.be/links vind je een uitgebreid lijstje links naar online filmpjes van Rude Roots liveoptredens op YouTube enz. Een leuke manier om de band beter te leren kennen. Op http://www.ruderoots.be/discografie kan je een aantal soundclips downloaden, ondermeer van liveopnames in de Banana Peel en de Full CD Have a drink on me. Contact info@ruderoots.be
Eddy Tirry
Blue Connexxion heeft er steeds een zeer goeie ervaring opgedaan. Het toffe publiek komt er speciaal voor de muziek en dat voel je aan de sfeer. Goed gedaan patron !
loose in the blues
een gezellige cafe, waar iedereen zichzelf kan zijn. Nen toffe baas, gezellige medewerkers, goede muzikanten, en zeer toffe klanten, dat is de jaarbees. Waren er zo maar meer zaken in Antwerpen, het stad zou nog groeien. 1 minpuntje,zou vroeger open moeten zijn, zowel tijdens de week en vooral zaterdag.

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

café's

5

De Cargo Zomerbar is ook deze zomer weer open. Antwerpen is sinds 2 jaar een...

5

De Schacht is een bekend studentencafé in Antwerpen. Café De Schacht is de tweede thuis...

5

Update: De Kastaar bestaat niet meer

...
5

In museumcafé Pixel kan je voor of na je bezoek aan het Fotomuseum (FOMU) terecht voor een...

0
...
0
8tea5 is een klein café in Antwerpen. 
Ze verkopen enkel en alleen Bubbletea in...

Volg ons op Facebook