Dome restaurantRating: 3.8 op 5 (105 stemmen)
 

Restaurant Dôme ligt in een prachtig pand in de wijk Zurenborg. Restaurant Dôme heeft ook in 2012 weer een Michelin ster gekregen. Van GaultMillau kreeg Dôme een 17/20 in GaultMillau 2012.

Vroeger was dit gebouw een theehuis en het straalt nog steeds een sfeer van nostalgie en klasse uit, mede door de jazzmuziek en prachtige mozaïekvloer.

De kaart is zorgzaam samengesteld en er is meer dan genoeg keuze.
Voor € 80 geef je carte blanche aan de chef door "menu van de chef" te kiezen met aangepaste wijnen.

Dit restaurant hoort bij de toprestaurants van Antwerpen.

Bezoek ook de pagina van zuster restaurant Dôme sur Mer.
 

Reservatie

Tel. +32 3 239 90 03.

Openingsuren

van dinsdag tot vrijdag: van 12.00 tot 15.00 en van 19.00 tot 22.30 uur

zaterdag: van 19.00 tot 22.30 uur

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
frans
Budget: 
€60.00
Openingsdagen: 
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Extra info: 
Niet-rokers ruimte
wijk: 
Adres

Grote Hondstraat 2
2018 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 239 90 03
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Dome restaurant

 
marcelis
met 5 personen menu carte blanche=800 euro betaald . onvriendelijke bediening,vooral door de' hollandse 'sommelier:aanvaarde geen kritiek en zeer nors .voor zo een bedrag (prijs 3 sterren restaurant) allesbehalve speciaal:enkel goedkope ingredienten en zeer zwak van wijnen:sommige ronduit slecht en trash . slechts 2 gerechten waren de moeite waard .DE amuse bij aankomst was en soort humus die zo koud uit de frigo kwam dat je tanden er pijn van deden .Personeel heel pretentieus en 'gemaakt' vriendelijk . zeer hautain . sorry ,maar zijn al in vele sterrenzaken geweest in binnen-en buitenland waar ze nog met hun voeten op de grond staan en respect hebben voor de klant .sorry:niet beter dan een bistro om de hoek:zeker al dat geld niet waard.Het 'blind' schenken van wijnen kan je 1 keer doen ,maar niet bij elk gerecht .... wel als je te verbergen hebt dat je flutwijnen schenkt,type hongaarse wijn .... spijtig maar ons en onze vrienden krijg je daar nooit meer naartoe!! te mijden !!
Wij waren voor de 2e maal bij dome gaan eten na een goede ervaring van de eerste keer. Maar dat bleek al gauw een deceptie te wezen.Het begon met de amuse ik heb een kaas allergie dus dat eet ik niet,de eerste amuse werd opgediend wees de ober op de allergie waarna hij het complete schaaltje met ook die van me vrouw weg nam,toen hij met een bietensoepje terug kwam voor beide vroeg ik hem of het niet mogelijk was om de amuse van me vrouw terug te krijgen maar nee dat was niet mogelijk omdat per tafel gegeven werd later op de avond kwam bij onze buren de amuse en die werd wel gewisseld ik wees de ober daarop dat ik het niet zo netjes vond en zei dat hij gelogen had over het feit dat het per tafel hetzelfde moest wat schetste mijn verbazing hij werd kwaad en liep weg om vervolgens te zeggen voor mijn part stik je erin,wij komen al jaren in diverse sterren zaken maar ik ben nog nooit zo geschoffeerd als in deze,toen de ober naderhand voorbij liep vroeg ik hem om de chef te spreken waarop de man zei u krijgt die niet te spreken u kunt blijven zitten of weggaan.Uit eindelijk kwam toch de cheffin aan tafel heeft diverse malen haar excuses aangeboden probeerde van alles om het goed te maken maar u kunt begrijpen dat het toen niet echt meer een geslaagde avond werd.Het is te triest voor woorden dat je in een sterren zaak zulk personeel heb lopen echt een aanfluiting. Bezocht Oktober 2013
jean-luc
5
Wij hebben zaterdag met 4 genoten van het 7gangen menu met aangepaste wijnen. Alle gerechten waren subliem en telkens verrassend qua keuze van ingrediënten. De wijnen waren zeer passend met minder voor de hand liggende keuzes. De porties waren perfect aangepast en de timing perfect waardoor we met een aangenaam gevoel buiten wandelde. De bediening was spontaan met eventueel als aandachtspuntje de beschrijving van sommige gerechten. Een culinaire ervaring die z'n prijs waard is!
diane janssens
We wilden onze huwelijksverjaardag in stijl vieren. Zo dachten we althans. We reserveerden tegen 19u. We arriveerden om 5 voor 7. Belden aan . Een hoofd kwam kijken . wij : "Goedenavond. We hebben een tafel voor twee gereserveerd tegen 7 uur." Hoofd : "Sorry, we gaan open om 7 uur." Deur toe! Daar stonden we. Als er zo weing respect getoond wordt voor de gasten, dan hoeft het voor ons echt niet. Ofwel aanvaard je geen reservaties tegen 7 uur ofwel open je een half uur eerder. We zullen dus nooit weten of het eten de moeite waard is, de klantvriendelijkheid is echter zeker geen ster waard. We hebben elders en zonder reservatie wel heel lekker gegeten...zonder sterrenarrogantie.
Veerle.
We waren met 3 en hebben gekozen voor de 7gangen. Het was lekker maar nooit echt uitmuntend. Ze waren gewoon gierig met de wijn. En broodjes konden ze dan weer niet genoeg geven! ik heb er 3 gegeten! ik had eerlijk gezegd niet voldoende met het hele menu! De porties mochten echt wel iets groter. Het ergste vind ik dat er op de hele avond slechts 1 keer een ober gevraagd heeft of het lekker was. Zelfs toen we weggingen, werd er niet gevraagd of alles naar wens was geweest, want dan zou ik dit relaas hun persoonlijk verteld hebben.
desmet eddy
4
mijn hobby is eens een sterrenzaak te bezoeken en ben gisteren zo eens in dome gaan eten.prachtige zaak heel lekker en supervers gegeten heerlijke aangepaste wijnen en heel vriendelijke bediening voor een betaalbare prijs.ga er zeker nog terug
René van der Borch tot Verwolde
3
Met 9 vrienden prima gedineerd in Dome. Gekozen voor 7 gangen die stuk voor stuk heerlijk waren. Bediening moet helaas nog veel leren met name het uitserveren van de gerechten dit ging constant mis. Jammer dat een van de obers ons zo schandelijk afblafte na wat lawaai van onze tafel. De betreffende ober heeft zijn excuses aangeboden en dat siert hem.
johm
4
Vrijdag gaan eten, menu carte blanche met 7 gangen genomen. De gerechten waren zeer lekker, alleen jammer van de wijnkeuze door de sommelier. Bij de gerechten hebben wij toch liever aangepaste wijnen, dan de troebele biowijnen. Nog een minpuntje, de gastvrouw mocht wel stijlvoller gekleed gaan. Bediening was heel goed
Edward
Wij zijn met 4 voor de tweede maal in Dôme gaan eten om het een nieuwe kans te geven na een slechte eerste ervaring en hadden er eigenlijk heel veel zin in. Helaas werd het wederom een zeer zware ontgoocheling. Het eten was naar onze bescheiden mening niet bijzonder en zeker geen ster waard. De bediening was verschrikkelijk. De borden werden over de borden van de ander op de tafel gezet. Wij hoeven niet in een stijf restaurant te zitten en het mag best gezellig blijven, maar het moet wel met respect voor de klant gebeuren. Wij raden dit restaurant zeker niet aan.
Onlangs gaan eten in Domê en het was zeker een topper ! Hartelijk ontvangst bij het binnenkomen, en meteen een plaats gekregen aan tafel. Als aperitief hadden we een champagne genomen die iedereen aan tafel kon bekoren, ook kregen we meteen aan tafel grissini's met een creme van broccoli. Lang wachten op ons amuses moesten we niet, dit waren heerlijke zuiders getinte gerechten. Vervolgens voorgerecht, hoofdgerecht en desserts die allemaal TOP waren, bij elke gang aangepaste wijnen die zeer goed smaakte. De prijs die we hiervoor betaalde was zeker OK ! Kortom: vriendelijk personeel, Fantastisch eten, mooi restaurant... Ons zien ze zeker TERUG !

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook