MurniNog geen stemmen
 

Healthy hotspot Murni trekt opnieuw naar het Zuid!

Het Antwerpse Zuid kan zich verheugen op de komst van Murni Zuid. Een drietal maanden geleden openden we reeds Murni Wilrijk in het pittoreske koetshuis van Park den Brandt. Zoals gepland gaat, na het succes in Wilrijk, een tweede vestiging open in de stad. 

Sinds de opening van Murni Wilrijk eind januari zit de zaak elke dag gezellig vol. De reacties zijn lovend en het is een aangename plek om te vertoeven. Zoals beloofd openen we dan ook een bijna identieke zaak op ’t Zuid. 

Waarom terug naar het Zuid?

“Elke Vandormael, de stichtster, startte eerder met Murni in de Geuzenstraat en heeft in de jaren dat ze daar actief was een vast cliënteel opgebouwd. We hopen dit cliënteel en een heleboel nieuwe gezichten te mogen ontvangen” aldus Wim Van der Borght.

Look & Feel

Het team kiest in de tweede Murni opnieuw voor een huiselijke en aangename sfeer, waar duurzaamheid en milieu primeren. We breiden uit met enkele seizoenssuggesties en nieuwigheden voor de avondkaart. Ook in Murni Zuid kunt u tot in de late namiddag ontbijt bestellen. Van artisanale croissants, bio eitjes, chia pudding tot de bestseller shakshuka en glutenvrije & plantaardige pannenkoeken. 

Net zoals in Wilrijk wordt hier de focus gelegd op groenten en fruit. Vis, vlees en kaas worden vooral gebruikt als topping of side-dish. Vega(n)-liefhebbers zullen zien dat de kaart ook voor hen best wat alternatieven heeft. Meest opmerkelijke items op de kaart zijn de build-your-own avocado toast en de build-your-own yoghurt bowl.

Graaf Van Egmontstraat, in de voormalige Bar Italia

Voor het gemak houdt Murni Zuid in ’t stad dezelfde openingsuren aan als in Wilrijk. Murni Zuid zal iedere dag open zijn, tijdens de week van 7u30 tot 22u en in het weekend van 8u30 tot 22u. De keuken is open tot 21u30.
U kunt binnen tafelen of plaatsnemen op het zonnige terras met prachtig zicht op het Museum van Schone Kunsten. Een echte hotspot op ’t Zuid!

Co-working space 

In Murni Zuid zal je tevens een grote co-working space vinden op zowel de eerste als tweede verdieping waar je elke dag vanaf 7u30 terecht kan voor je brainstorm sessie, vergadering of om rustig te werken bij een heerlijk ontbijt, lunch & koffie. Even snel een meeting met collega’s inplannen op deze makkelijk bereikbare plaats met zicht op het Museum van Schone Kunsten, het kan. Murni Zuid biedt een open house formule aan, makkelijk & eenvoudig. 

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
biologisch
Email: 
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Vanaf dinsdag 30 april 16u Ma-Vrij 7u30 - 22u Zat-Zon 8u30 - 22u Keuken is open tot 21u30
Extra info: 
Terras
Brunch
wijk: 
Adres

Graaf van Egmontstraat 59
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 03/246.60.67
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoMensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Murni

 
 

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook