Makro DeurneRating: 3.6 op 5 (40 stemmen)
 

Makro Deurne heeft een ruim aanbod aan Food en Non Food artikelen.
Makro Deurne verkoopt zowel merkproducten als kwalitatief hoogstaande eigen merken.

Nuttige telefoonnummers voor grote bestellingen:
Groenten & fruit: +32 (0)3 350 10 00
Slagerij: +32 (0)3 350 10 89
Vis: +32 (0)3 350 10 95
Bakker: +32 (0)3 350 10 93

Tot voor kort konden enkel bedrijven of vrije beroepen een klantenkaart ontvangen. Nu kan iedereen dat. Bovendien kan je cadeaubonnen genaamd Makro in a box cadeau doen. Snel tanken of een hapje eten? Dat kan snel en goedkoop bij Makro.

Categorie: 
Shopping
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
Makro in Deurne is open van maandag - zaterdag van 07u15 - 20u00.
Op vrijdag is Makro open tot 21u00.
Adres

Krijgsbaan 1a, 2100 Deurne
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 (0)78 15 03 30
Fax: +32 (0) 3 353 19 09
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:Winkels in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Makro Deurne

 
A
5
Mensen !!!!??? Ik ben al 5 jaar trouwe klant bij Makro deurne . Wij gaan daar minstens een keer per week naartoe en hebben onder andere meer dan de helft van de spullen voor onze renovatie daar gekocht en ik kan maar een ding zegen over makro : de beste service en klantvriendelijkheid die je kan wensen en een heel groot assortiment !!!!!! Chapeau , doe zo verder !!!!!
alpaerts ronald
1
bezoekers met de tram moeten nu veel omgaan en binnenkomen op de parking aan de gevaarlijke uitrit voor auto's en dan heel de parking oversteken wat gevaarlijk is . Ik ben onlangs nog aangereden op de parking van gamma. Er is een poort in de afsluiting. Zet deze open tijdens de openingsuren en sluit ze dan. Anders zijn jullie verantwoordelijkindien een voetganger wordt aangereden
Bezoeker
geachte de slagerij waar vroeger mauritius rundsfillet van zeer goede kwaliteit kon gekocht worden , is niet meer. Heb ook het nieuwe aanbod 3x gekocht maar nu niet meer te slechte kwaliteit stop er mee. Groeten,
Bezoeker
Op deze site stond tot maandag TWEE KOOPZONDAGEN T.T.Z. 12 DECEMBER EN 19 DECEMBER 2010. we waren zondag naar Macro toegereden en wij niet alleen, bleek dat de macro niet open was en dit vanuit het verre Limburg naartoe gereden. Nu maandag teruggegaan dus +- 400 km en dit om iets op te ruilen. beweren jullie dat dit niet op deze site stond. WAAROM IS DEZE DAN SINDSDIEN VERANDERD EN STAAN ER GEEN KOOPZONDAGEN MEER OP. Men had dit gewoon toch kunnen toegeven dat er een fout opstond, maar neen men beweerde dat ik naar een nederlandse site heb gekeken. Het was wel degelijk deze site. Het is weer gebeurd.
Bezoeker
diepvriezers
de backer
over 4jr eens een tv gekocht bij makro bij aansluiting thuis hadden we een groene en paarse dikke lijn zijkant beeld.en tikkend geluid .alles ingepakt en terug gereden.zat naast ons nog een dame met zelfde probleem.we kregen geen andere maar ze gingen hem nazien.er was toch niks mis mee zeiden ze.terug thuis weer het zelfde.ben toen terug gereden en heb toen een ander toestel geeist.na veel gezever ander gekregen maar zelfde merk.resultaat???juist,zelfde miserie.moeste de kleur licht zetten om goed beeld te hebben.Na 2jr is dat ding in mijn living ontploft.voor electro zien ze mij daar niet meer.en zo kan ik nog zaken opnoemen.eens een zwembad gekocht waarvan de toebehorende pomp verroest in de doos zat.dus ik had al een gebruikte pomp .
Bezoeker
wacht al 15 min aan de telefoon die doorverbonden werd naar de afdeling multi media - telkens na 4minuten wordt de lijn onderbroken. Mijn vraag is : of de WII balanceboard nog in voorraad is
Carl Van hooymissen
Ik heb uw handleiding in pdf formaat. Als u mij een e-mail adres bezorgt zal ik deze doorsturen. Groeten Carl
leysen paula
wij hebben vandaag in de makro een strijkijzer (singer)met plank(monster)gekocht en bij thuiskomst stellen we vast dat de bijhorende handleiding in 6 verschillende talen is zonder evenwel het nederlands.hoe moet ik daaraan geraken. graag een antwoord aub. groeten.
DUCHEYNE WALTER
walter.ducheyne@telenet.be dit is een nieuw mailadres

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

winkels

5

In Artifex komt u meer te weten over alle aspecten van graffiti.
Je kan hier terecht voor spraycans...

5
Fietsen De Geus is een fietsenwinkel op het Zuid in Antwerpen.
5
Gamma Merksem is een vestiging van de bekende winkelketen Gamma.
Gamma verkoopt...
5

DE SPECIAALZAAK VOOR KOUSEN-PANTY'S-ONDERGOED - NACHTKLEDIJ EN ZAKDOEKEN

Schoenmarkt 20...

3.5

Primark is een Ierse kledingwinkelketen dat voornamelijk budgetkleding verkoopt. Primark heeft...

5

Antwerpen bruist van leuke, nieuwe concepten en daar is ...

Volg ons op Facebook