Rating: 3.5 op 5 (6 stemmen)
 

De luchthaven van Antwerpen ook wel bekend als de luchthaven van Deurne wordt beheerd door het Vlaams Ministerie van Mobiliteit en Openbare Werken als "Dienst met Afzonderlijk beheer". Op die manier kan de luchthaven min of meer autonoom werken.

De luchthaven van Antwerpen werkt samen met VLM voor passagiervervoer. De mogelijke bestemmingen zijn London City, Manchester, Isle of Man (via London City) en Jersey (via London City)

In de luchthaven van Antwerpen kan je zelfs terecht voor kunst. Je vindt er enerzijds permanente werken in keramiek van Magda Van Holsbeeck. Het thema van deze werken is reizen en luchtvaart.
Maar er is ook een wisseltentoonstelling. Schilderijen en foto's kunnen hier gedurende 3 maanden ten toon gesteld worden.

Ook het Stampe en Vertongen Museum is zeker een bezoek waard. De Antwerpenaren Stampe en Vertongen hebben een vliegschool gestart die later werd aangevuld met een fabriek van de legendarische S4-toestellen die internationale bekendheid genieten.

Verder is er nog draadloos internet in het luchthavengebouw, een restaurant dat open is vanaf 7u (weekend 9u) tot 22u, een vergaderzaal die gehuurd kan worden en de exclusieve Brabo Lounge.

De luchthaven is bereikbaar met bus 14 vanuit het station Antwerpen-Berchem of Antwerpen-Centraal of gewoon met de auto, taxi, ...

Categorie: 
Cultuur
Adres

Luchthavenlei
2100 Antwerpen

Contact

Tel: +32 (0)3 285 65
meer over:Schrijf een review over Luchthaven Deurne

 
de nollin Sonja
5
heerlijkste en gezelligste vlieghaven die ik ken! zijn er kansen dat er een lijn komt naar Shannon of Dublin? Contacten met Ryanair? het restaurant is ook excellent.

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Volg ons op Facebook