Horeca uitbater voor Parkloods Park Spoor Noord

  
Er is een uitbater gevonden voor de horecazaak in De Parkloods  (Park Spoor Noord ). De opening van de nieuwe zaak is gepland in het voorjaar van 2013. De Parkloods opende een jaar geleden haar deuren voor het publiek. De expo- en evenementenhal, kantoren en een buurtsporthal die in de loods gevestigd zijn, zijn al sinds toen in gebruik.   

Sinds de opening van het westelijke deel van Park Spoor Noord in de zomer van 2008 hebben heel wat buurtbewoners en bezoekers de weg naar het park in Antwerpen Noord gevonden. De gerenoveerde spoorweggebouwen in het park kregen intussen allemaal een nieuwe invulling.

De Parkloods ligt centraal in het park en bevindt zich ter hoogte van Viaduct Dam. De horecazaak op het gelijkvloers beschikt over twee buitenterrassen in het park. De nieuwe zaak zal gedurende het hele jaar open zijn en richt zich naar verschillende doelgroepen: de vaste gebruikers van de loods, de studenten van de hogeschool, de sporters, creatieve ondernemers, zakenmensen en buurtbewoners die ’s middags of ‘s avonds iets willen drinken of eten in een rustige en groene omgeving.

Volgens planning gaat de zaak tegen het voorjaar van 2013 open.
meer over:

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook