grand bazar

Amacarons

Nog geen stemmen
Na twee vaste stekken in Sint-Niklaas en Wijnegem Shopping Center opent Amacarons op 16 november een tijdelijke winkel in het Grand Bazar Shopping Center. Met de kerstperiode in zicht vind je hier vast een leuk geschenk voor onder de boom: van (limited edition) macarons tot glitterende spumantes en Hugo. De pop-up blijft open tot 31 december 2016.
Categorie: 
Shopping
Soort winkel: 
Speciaalzaken
Straatnaam & Huisnummer: 
Beddenstraat 2
2000 Antwerpen
Telefoon: 
+32 (0) 3 297 63 68
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
Open van maandag tot zaterdag van 10u00 tot 18u30. Open op de eerste zondag van de maand (koopzondag) van 12u00 tot 18u00
wijk: 
Historisch centrum
0
Adres

Beddenstraat 2
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 (0) 3 297 63 68
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoDe mobiele houtovens van Doppio in de Nieuwe Natie

De mobiele houtovens van Doppio in de Nieuwe NatieLees meer over de Nieuwe Natie editie 2


de Nieuwe Natie editie 2

Deze week neemt een tweede lichting ondernemers zijn intrek in de Nieuwe Natie in Antwerpen, het tijdelijke shoppingconcept dat kansen biedt aan startende ondernemers. Op de eerste verdieping van shoppingcenter Grand Bazar Antwerp kan iedereen terecht voor onder meer mobiele houtovens, biologische olijfolie, geurkaarsen en homesprays.
De mobiele houtovens van Doppio in de Nieuwe NatieTijdelijk shoppingproject ‘de Nieuwe Natie’ in Grand Bazar

De tweede editie van het geslaagde pop-upproject ‘de Nieuwe Natie’ landt deze keer in Grand Bazar Antwerp, het bekende shoppingcenter vlak bij de Groenplaats en de Meir in Antwerpen. Van zaterdag 31 oktober 2015 tot en met zaterdag 26 maart 2016 krijgen startende ondernemers de kans hun winkelconcept of producten uit te testen op de eerste verdieping van het shoppingcenter. Tijdens het project wisselen ze elkaar af, zodat shoppers een gevarieerd aanbod blijven ontdekken.meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook