Elsschot

Opendeurdag in bibliotheek en cultureel ontmoetingscentrum Elsschot op 16 april

Op zaterdag 16 april is het opendeurdag in bibliotheek en cultureel ontmoetingscentrum Elsschot. Iedereen is welkom voor de brunch-in-de-bib en een dag vol theater, muziek, kinderanimatie en jongerenworkshops. Voormalig stadsdichter Stijn Vranken zorgt voor een vleugje poëzie. Alle activiteiten zijn gratis. De brunch kost 3 euro.Jolly Joker

Datum: 
6 augustus, 2010 - 21:00 - 23:59

Jolly Joker is een café uit het Dwaallicht van Willem Elsschot. Jolly Joker is dus de ideale naam voor een aantal feestjes die tijdens de zomer van 2010 in augustus en september in de Shop op de Rijnkaai in Antwerpen doorgaan.  

Plaats: 
Rijnkaai 14, 2000 Antwerpen

meer over:

De Stad van Elsschot, een literair en cultureel stadsfestival

De Stad van Elsschot - In 2010 vindt in Antwerpen de apotheose van het vierjarige literaire en culturele stadsfestival De Stad van Elsschot plaats. Van mei tot oktober viert de stad Antwerpen Willem Elsschot als Antwerps schrijver van verhalen en gedichten die iedereen aanspreken. Tijdens de Boekenbeurs kan het publiek een eerste keer kennismaken met het boeiende programma. Op 2 november vindt op de Boekenbeurs de persvoorstelling plaats in de Oranje Zaal.meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook