Eilandje

Tequila Festival Antwerp

Tequila is klaar om de nieuwe hype te worden

Het Mexicaanse exportproduct bij uitstek – tequila en mezcal – krijgt een eigen festival. 10 december 2016 zet de eerste editie van het Tequila Festival Antwerp voet aan wal in zaal CADx op ‘t Eilandje. 
meer over:

Start werken wijkplein Cadix
Stad Antwerpen wil Havenkraan 400KA aan de Rijnkaai beschermen

De stad wil Havenkraan 400KA aan de Rijnkaai beschermen als monument. De kraan dateert van begin 1960 en is een voornaam symbool voor de havenstad die Antwerpen is. Ze maakt ook deel uit van de unieke kranencollectie van het MAS.meer over:

Fasewissel Eilandje schuift op

De geplande fasewissel op het Eilandje schuift op naar de week van 17 oktober. Door extra werkzaamheden en herstellingen aan nutsleidingen kan de wissel niet doorgaan op 5 oktober.
 
Op woensdag 5 oktober zou de aannemer starten aan fase 2 van de werken op de Rijnkaai: de aanleg van de trambaan. Door bijkomende werkzaamheden en herstellingen aan nutsleidingen starten de werken aan de Scheldezijde pas in de week van 17 oktober.Parkbrug meert aan op dinsdag 7 juni

Plaatsing op zaterdag 11 juni 2016

Dinsdagavond 7 juni meert de Parkbrug aan in Antwerpen. De voetgangers- en fietsersbrug van 67 meter lang en 170 ton zwaar komt in één geheel aan over het water tot aan het Kattendijkdok. Enkele dagen daarna, op zaterdag 11 juni, wordt ze geplaatst. De Parkbrug verbindt Park Spoor Noord over de Leien heen met het Eilandje.meer over:

Water-rAnt: het Eilandje in "nautische sfeer"

Dit weekend vindt in Antwerpen het festival Water-rAnt plaats. Het driedaags evenement belicht de dynamiek van de haven en haar verleden en brengt authentieke schepen naar het Bonaparte-, Willem- en Verbindingsdok. Zo wordt het Eilandje ondergedompeld in “een nautische sfeer”.

Schepen aan het MASSchepen aan het MAS

Schepen aan het MAS


Dichter bij het water

Literair parcours toont poëzie langs de waterkant

Vanaf donderdag 1 mei 2014 staat het Eilandje een maand lang in het teken van poëzie. Tijdens ‘Dichter bij het water’ vormen tien al bestaande en tien nieuwe gedichten immers een literair parcours langs de dokranden van het Eilandje. Iedereen kan het parcours gratis en doorlopend bezoeken tot en met 1 juni.meer over:

Brouwersvliet 23

Brouwersvliet 23


Brouwersvliet 23

Nog geen stemmen

Restaurant Brouwersvliet 23 is gelegen in hartje Antwerpen.

Dit restaurant/bistro is door de broers Van Hoeck opgericht op het gelijknamige adres.

Ze bieden werkelijk voor ieder wat wils, een lekkere lunch, culinaire hoogstandje in de open keuken of gewoon een wijntje in de wijnshop, alles kan!


Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
belgisch
frans
Budget: 
€30.00
Brouwersvliet 23
Straatnaam & Huisnummer: 
Brouwersvliet 23
2000 Antwerpen
Telefoon: 
03/345 15 14
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
Maandag tot en met vrijdag: van 12:00 tot 15:00 en van 18:00 tot 22:00. Zaterdag: van 18:00 tot 22:00
0
wijk: 
Schipperskwartier
Adres

Brouwersvliet 23
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 03/345 15 14
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook