creatief

Made in Berchem laat district van zijn creatiefste kant zien

Berchem barst van het creatieve talent. Artistieke organisaties en creatieve ondernemingen maken in het district achter doodgewone huisgevels exclusieve producten, van authentiek Berchems bier tot hele werelden in 3D. Op zondag 6 mei laat Made in Berchem nieuwsgierigen binnenkijken bij Berchemse beloften.

 
Met het tweejaarlijkse evenement wil Made in Berchem meer bekendheid geven aan de vele artistieke organisaties en creatieve ondernemingen die in de buurt actief zijn.Creatief Antwerpen Netwerkt verenigt creatieve ondernemers en kmo’s

Op donderdag 14 december vindt het jaarlijkse netwerkevent Creatief Antwerpen Netwerkt (CAN) plaats in Mercado op de Groenplaats. Anders dan vorige edities, legt CAN dit jaar de focus op actieve matchmaking tussen creatieve professionals en ondernemers. Zij hebben elkaar immers veel te bieden, maar vinden elkaar nog te weinig. Het belooft allesbehalve een klassiek netwerkmoment te worden. Maar liefst 350 mensen schreven zich al in.
 
“Creativiteit leidt tot innovatie.Cyriel Kortleven

Cyriel Kortleven


meer over:

Mingle | Geef jezelf een creatieve boost; kom een keer out-of-the-box!

Datum: 
30 september, 2010 - 18:00 - 23:30

Eerste Mingle in Antwerpen (na 2 succesvolle jaren in Maastricht)!

Plaats: 
Antwerpen
Prijs: 
€25
Bijkomende info: 
Inclusief aperitief, buffet en lezing!
Cyriel Kortleven

meer over:

Markt van Morgen terug in Kloosterstraat

De Markt van Morgen gaat zondag 11 mei 2008 voor de tweede keer door in de Kloosterstraat in Antwerpen. Bedoeling van dit project is een forum aan te bieden voor beginnende ontwerpers en makers. Creatievelingen kunnen er terecht om mode, accessoires of grafisch werk te presenteren.

Het district Antwerpen en vzw Van Morgen hebben dit initiatief gestart omdat jonge mensen die juist uit de academie komen, vaak nog zoeken naar een manier om hun werk aan de man te brengen.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook